Hver sin lyst sa øltapperen, han drakk mens de andre sloss
Gamlekatta er 12 år og en racer etter mus
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-21 10:57:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-04-21 10:58:15
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Brennvidde78mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

1 Sam 6,4 Filisterne spurte: ''Hva slags sonegave skulle vi gi til vederlag?'' De andre svarte: ''Fem byller av gull og fem mus av gull, etter tallet på filisterfyrstene. For det er en og samme plage som har rammet dere alle, også fyrstene.

Bra musfanger dette. Ok bild.
John Andre A.

Artig å komme over en slik situasjon:-) Tror jeg må legge meg ned og speide på kattene i nabolaget her.
Katten har et intenst blikk, som jeg gjerne skulle sett mer skarpt, Helge.
Liker forøvrig godt den grønne delen av bakgrunnen. Herlig farge ift kattens tegninger!
~John~
Joar U.

Sjeldent skudd! Flott bilde , flotte farger på katten. Som nevnt, mangler litt skarphet.
Geir F.

Hei Helge.
Og jeg som trodde jeg var glad i katter. Vi har en vakkker, yndig hunkatt hjemme...
... men etter å ha sett denne glupske, gamle katta er jeg ikke så sikker lenger... den har i hvertfall bidratt til å skape et godt bilde, det skal han ha.

Det eneste pirket jeg har er at du skulle bedt katta om å snu litt på trofeet sitt så vi hadde fått sett frykten lyse fra de stakkkars, stikkende museøynene.

Du leverer et intenst bilde, men jeg er ikke sikker på om jeg ville hatt det over sofaen hjemme. Men det er sikkert ikke meningen din heller.

-geir fløde-
K. H. R.

Det her har han lært av matfar kjenner jeg deg rett.

;-)
Helge R.

Hei og takk for epistlene.
Til DA; det er mye bra mat bare musa er fet nok.
Jeg tok selvsagt masse bildet, fra musa satt der og peip, til bare den grønne dingsen lå igjen framfor pus. Katta var lite samarbeidsvillig, mulig at den trodde jeg ville delta i kalaset. Endte opp med dette bildet, skal gå igjenom dem en gang til. det er mulig jeg legget ut ett par til nye versjoner. Ha en god natt, ikke drøm vonde drømmer om musa, hilsen
:)Helge
Tone H.

Kvar sin smak.. Mus.. bhuuuuuu... Men Godt Fanga Bilde. :) :)
ingeborg w.

Et bilde jeg har tatt mange ganger selv, men ikke med så godt resultat som her. Katta mi fanger alltid mus under elendige lysforhold, og bildene blir for mørke og kornete. Min favoritt er når du ser musa som en stripe i lufta og katta i de merkeligste vinkler en halv meter over bakken, men så er min katt ung også. Som sagt, elendig teknisk og det er grunnen til at jeg ikke legger det ut her. Det er mulig jeg virker blodtørstig, men jeg vil heller ha grådig katt enn museplager inne og overalt ellers. Et fint tett utsnitt med fine farger på bildet ditt, skulle gjerne hatt litt mer skarphet på øynene.
Helge R.

Hei!!
Jeg har lagt ut et par stilstudier til av katta som mesker seg på en skikkelig fet mus. V1 er nok det beste, selv om øynene ikke er helt skarpe, de to andre forteller mer hvordan en mus ser ut innvendig.
Som Ingeborg skriver, det er bedre at katta får seg et utsøkt måltid, enn at musene får seg et måltid på det som ligger i skuffer og skap. Jeg bor i et hus fra rundt 1600, her er det ingen bomstasjoner som forhindrer musene i å innta det som de vil. Ha en god dag hilsen
:)Helge
Linde G.

fanget i rette øyeblikk her Helge. Æsj a meg, eller det er jo dumt å si siden naturen er godt regissert den ! Jeg satt og ammet mitt yngste barn når han var liten og ved siden av barnet satt det en mus i sofaen og så på !. Så vi har alle våre musehistorier I guess !. Klart at, som Geir nevner, hadde vi sett frykten i øynene til mosemor/far så hadde det vært katteaktig artig, men på den annen siden så kan man vel ikke få alt gratis her i livet heller.
Bra !

Hilsen
Linde Gilberg
Werner V.

Fy f...! Katta ser helt djevelsk ut på det første bildet! Bra fanget og knipset!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu