Avblomstret...
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90 mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Mari W.

Dette var utrolig pent, herlige, duse fargetoner. Skarpt og fint. Hva med litt mer luft i toppen og til høyre?

Bra :)
Ingunn S.

Et bilde som er veldig behagelig for øyet å hvile på, nyyydelig må jeg si:) Skarpt fokus med duse og fine grønntoner i bakgrunnen. Veldig bra!!!

IngunnS:)
Espen H.

I et slikt tilfelle ville jeg ha vandret forbi noe uinteressant ugress, men så feil kan man altså ta. Dette ble jo et flott og spennende bilde. Skal fra nå av prøve å legge merke til de små detaljene i hverdagen som skiller fotografen fra ”ordinære” folk. Espen ;-)
ingeborg w.

Jeg synes dette ble et veldig fint bilde. Fokuset sitter som det skal. Fargene er naturlige, ikke for sterke og ikke for blasse. Bakgrunnen er godt ute av fokus. Skarphet og detaljgjengivelse er bra.
Ann T.

Jeg er enig med de andre kommentarene før meg. Dette er et fint bilde. Interessant motiv og flotte fargene. Skarpheten på riktig sted.
Mvh. Ann
Odd Tore S.

Portrett av en av planterikets punkere. eller er det skalperingsklar indianer?
Artig sak dette, variant av løvetann med fallskjerm, men her mangler ''stilken'' til fallskjermen.
Bra sett og utført, passe dybdeskarphet gir bildet et ''pusete'' preg.
Odd Tore
Ann F.

Og jeg som trodde at hanekammer vanligvis var sorte, røde eller blå, på toppen av hodet. Så feil kan man ta!

Artig sveis, fin vri på motivet avblomstret løvetann, men kanskje enda noe bedre om du hadde gått lavere ned så det ble mindre av det frisyren vokser ut fra og mer stilk på de i midten? Bare en tanke. Jeg synes det ble noe for mye uskarpt under kvasten.
Teknisk bra mht eksponering og redigering.

Mvh Ann
Odd Tore S.

Dette er da ikke løvetann, her sitter fallskjermen rett på frøet i stedet for på ''stilk'' som på løvetannen, se bilde nr. 117582 som er egenavlet i hagen vår i Åsbråtan 150.
Liten''fy'' til Ann F.????
Odd Tore
Ann F.

STORT Fy til meg som evt. var uoppmerksom på detaljene.
Men hvis ikke løvetann, hva er det, da?

/Ann :-o
Odd Tore S.

Den minner litt om en tisteltype ved Sollihøgda som jeg pøvde meg på under en solnedgang i forrige århundre, men det var ikke makroer.
Nå kommer jeg ikke lenger enn til at det må være enda en vetikke som tilhører kurvplantefamilien. Antallet vetikker går til stadighet i været, men nå har jeg fått enda mer å se etter, og slike utfordringer liker jeg.
Odd Tore
Tove L.

Takk for alle kommentarer :-) Og til Ann og Odd: Jeg kan desverre ikke hjelpe dere med hva dette er... Tok det som en selvfølge at det var en avblomstret løvetann! Men skjønner at det er mer mellom himmel og jord :-) Regner med at det kommer en oppklaring etterhvert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu