Larus ridibundus
Hettemåken er stadig på jakt etter noe som kan spises.
Bildet inngår i albumet Østensjøvannet -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300 mm 1:4-5,6
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • AnnetISO 400 RAW.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.
Fint lys,fine tegninger i fjærdrakten og god skarphet. Uvanlig vinkel,men dette fungerer bra.
Tom Just O.
- Veldig bra!
Ann F.
Nydelig, John!
De to røde beina og det røde nebbet danner en base for fuglen, skarpheten er upåklagelig på de tre forannevnte delene, detaljene i venstre vinge er meget bra.
Vannet har du fått til å se friskt og rent og klart ut. (Jeg kjenner Østensjøvannet godt nok til å vite, at det er ikke alltid like enkelt.)

Hadde dette vært lagt inn på Galleriet, hadde jeg stoppet her. Men du tåler og ønsker saklige kommentarer, vet jeg, og dette ligger på Kritikken, derfor fortsetter jeg med å si at helt optimalt burde også nærmeste vinge vært skarpere helt opp til spissen, og det er noen deler av det hvite i fuglekroppen som er 255-255-255. Det er også noe ''korn'' i vannet i bakgrunnen, kanskje en selektiv støybehandling kunne hevet bildet enda mer?
I det store og hele synes jeg dette likevel er bagateller, man skal ikke henge seg for mye opp i alt, i situasjoner som denne som foregår i full fart, synes jeg.

Mvh Ann

P.S. Jeg har litt for liten anledning til å være på plass ved Ø-vannet så ofte som ønsket. Vnl gi melding når Toppdykkerungene er klekket - OK?
Kjell Sigurd S.
Herlig fangst John. Det er ikke lett å trykke på utløseren i rette øyeblikk her og ikke minst er objektet lite samarbeidsvillig mht. posering. Teknisk er det vel noe småpirk (noe utbrendt, litt mørk i toppen under nebbet, kunne ønske mer detaljgjengivelse i fjærdrakten) men bildet er altfor godt til at jeg synes nevnte detaljer trekker ned så mye som en millimeter! Godt sett og godt fanget :-)

Kjell S
Chris Eric B.
fint bild du har tatt.. :) bra fanget..

mvh chris erik bratland
Ketil K.
Godt jobbet John! Fine bevegelseslinjer du har fått frem. Knallskarpt med gode farger. Skulle gjerne hatt fuglen med fronten mot kameraet.
Carsten A.
Bra av en av Ø-vannets faste innvånere i sommerhalvåret. Eller enig med Ketil K.

MVH CA
John S.
Takk for alle kommentarene. Når det gjelder det poenget som KK og CA har så kan det av og til være vanskelig å få till. Jeg har hørt om bare en som har gått på vannet og nå er det kommet innspill på at han ikke gikk på vannet men på Is. Det er noe av det samme som jeg sa om dette bilde. bilde nr. 238049

John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu