I väntans tider
Utstyr
  • Canon 350d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torgeir H.

Hei. Rart dette bildet ikke har fått kommentarer! Jeg har sett dårligere bilder blitt anbefalt. Jeg likte dette bildet veldig godt, plasseringen og mørket foran henne gir meg assioasjoner til døden og venting. Jeg lurer på hvilke tanker som går gjennom hodet til denne damen.. noe sier meg at de ikke er så veldig lystige. Skarpt og fint, men lurer på hvordan det hadde blitt hvis du hadde fjernet all bakgrunn, sånn at det hadde bare vært henne på svart?
Gratulerer med blinkskuddet!

Mhv T.H
Jacob V.

Hei, Jens

Jeg synes også det er litt rart at ingen andre har kommentert dette før. Det har vært en del relativt dårlige bilder her på foto.no som har blitt anbefalt. Liker det svarte som på en måte nærmer seg den gamle dama. Jeg tolker det som om døden kommer for å hente henne. Synes kompen er bra. Ikke noe i veien med skarpheten eller utsnittet. Er litt uenig med forrige kommentator angående å fjerne bakgrunnen. Jeg ville ikke fjernet bakgrunnen. Synes at den bør være der. Så alt i alt så synes jeg bildet ditt er kjempe bra.


Mvh


Jacob
Torgeir H.

Mente ikke at den -burde- være fjernet, lurte bare på hvordan bildet hadde blitt uten, slik at vi kunne sammenligne og da si hva vi syns er best.. Men jeg holder en finger på å la det være som det er, siden det ser ut som du sier jacob, at mørket (døden) sniker seg inn på henne. Det mer jeg ser på bildet blir jeg enig i at bakgrunnen ikke bør fjernes ja :)

-T.H
Ellen Therese R.

Jeg derimot lurer på hvordan bildet hadde gjort seg med full bakgrunn og tettere utsnitt. Men det kommer jo helt an på hvor interessant bakgrunnen er.
Ellers er jeg også veldig nysgjerrig på hvordan det hadde sett ut med sort bakgrunn.
Nåja, svaret mitt er litt ''ja takk, begge deler'' :-)
Mvh Ellen
Kjell Ruben S.

Må si at jeg skjønner hva Torgeir mener, slik du har løst å ''fjerne'' bakgrunnen på likte jeg absolutt ikke. Det ble som en vegg og det gjor bare 50% av bilde uinteressant.

Jeg ville gådd for en skikkelig mørk bakgrunn men med en finere overgang fra personen til helt svart i venstre side. Men så sitter jo ikke jeg på fasiten over perfekte bilder heller da, bare en mening :)

Ellers liker jeg måten personen sitter, kontrastene og tonene i bildet. Syntes du har fått fram personen veldig fint.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu