Regntung betraktning av velosipeder.
Kom over et sykkelritt i nord Frankrige.
Hver sin lyst.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 12-24mm
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetSport er sport også for fotografer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196021} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars-Anders M.

Bra med litt sykkelsport i all fotballen. Ja dette var én fin variant på sykkelsportsbild. Liker att det ikke er så mye fargede reklameskilter med mer. Kun disse triste fasader. Ok.
Geir F.

Hei Helge.
Vanligvis på slike bilder er det masse reklame, tett på syklisten og full fart. Her ser vi litt mer av miljøet rudt, arkitekturen de beveger seg i, og sånn sett blir det et litt annerleds sykkelvilde. Litt ensom på en måte selv om de sykler på lang rekke. Tror fargetemperaturen bidrar til det.

Markeringene på gaten bidrar til å skape en dybde i bildet. Og fotgjengerfeltet eller hva det er rammer inn bildet i bunn. Syklisten til høyre som bevegr seg ut av bildet skaper på en flott måe bevegelse i bildet.

Ja, det var vel det jeg hadde... Stemningsbilde fra et sykkellløp, ikke akkurat typisk Helge, men definitivt et severdig bilde likevel.

Ha en god kveld.

-geir f-
Gerry F.

jeg synes du får sykkelsporten til å fremstå som litt gammel, utdatertr og kjedelig...på en positiv måte altså...mange har som første inntrykk at syklisten bare sitter og humrer for seg selv på sykkelen på en 200km strekning,men jeg som er en evig fan a tour de france,så vet jo jeg det taktiske spillet og det som skjer i kulissene under et race...synes du har gjort en god jobb med bildet...tror det kan bli litt ensomt over lange strekninger og det er nettopp dett bildet også utlyser...


gerry
Gerry F.

etter litt om og men,så synes jeg at bildet hadde passet et s/h preg og snudd bildet omvendt...vel,vel...det er min mening da :)


ha en fortreffelig dag!


Gerry
Geir F.

Sorry, Garry, må bare kaste meg inn og protestere heftig: Bildet må ikke speilvemdes:
1:Dette er et autantisk bilde, arkitekturen kan ikke speilvendes, den må være sånn.
2:Det finnes noen slitte plakater, her blir teksten speilvendt også...
3: Bevegelse som ''følger leseretningen'' er som regel det behagelgste for øyet.

-geir f-
Gerry F.

tja, han kan jo snu dem om igjen i PS da...synes det at det faller ned til høyre blir stressende...men ellers,så synes jeg det skiltene var altfor liten til å stjele min oppmerksomhet i det hele tatt :) jeg så dem ikke før du skrev det nå...ehe...han kan jo lage en ny versjon så kan jeg få se :)


Helge?! Opp og lag en ny versjon nå...høpp høpp!!!

Gerry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu