Midtsommervind
Bildet inngår i albumet Midtsommer -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-21 18:54:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/10s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetFortsetter jakten på sommervinden. Her er et bilde hvor 'image overlay' funksjonen er benyttet.

    To separate opptak gjøres. Deretter setter kameraet de to valgte eksponeringene sammen til et bilde. Spennende funksjon...

    Stativ,trådutløser og litt vind.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Stig Børre E.

Dette ble veldig vakkert. Flotte toner. Dobbelteksponeringen skaper spennende effekter. Utbrendte partier er som regel ikke positivt, men her er det med på å forsterke formene på plantene. Veldig bra - dette er veggpryd.

StigB
Arild L.

Hei Steinulf, dette var svært vakkert. Versjon var klart best etter min mening. Den hvite bakgrunnen passet sært bra.

mvh Arild
ingebjørg fyrileiv g.

Kjempeflott bilde, Steinulf! Flotte farger som blir forsterket av det utbrente
på en, som Stig sier, positiv måte. Liker at bildet er såpass uklart, men tror jeg savner litt mer skarphet på blomsten i sentrum. Er litt usikker.

vh ingebjørg
Avsluttet .

Hei Steinulf
Dette var helt rått. Det er rett og slett utrolig flott. Her lukter det kunstner lang vei:) Nei dette kan jeg ikke få skryte nok av Steinulf.

Den enormt fine effekten du har fått frem her skyldes først og fremst at du har valgt den veldig lyse bakgrunnen som fremhever farver og linjeføring i motivet.
Den knoppen nede i høyre hjørne får bildet i en fin balanse, så det var en flott detalj at du har den med. Ellers kan en jo lure på hva slags trompetblomst dette er.
Meget meget vakkert, hadde gått rett til anbefaling hvis jeg hadde vært mer en bronse-medlem:)

mvh arild
Tone B.

Hei Steinulf,

Jeg er veldig usikker her. Jeg liker fargene, men i mine øyner blir det for mange elementer å forholde seg til og jeg opplever det hele som litt rotete. Jeg klarer heller ikke å se at det utbrente partiet tilfører bildet noe.
Ser at jeg går veldig imot strømmen her så kanskje jeg bør la bildet modens en stund? Fargene er iallefall flotte!
Litt spennende å eksprimentere med denne funksjonen. Jeg har ikke fått testet den ut for alvor enda - bare lekt litt med den :-)

mvh Tone
Steinulf L.

Takk for kommentarer så langt. Morsomt at et slikt litt annerledes bilde engasjerer. Kunst er det ikke, i beste fall akseptabelt håndverk. Og - for ordens skyld; all bearbeiding er gjort i kameraet og bildet er således ikke manipulert. :-)
Kjell Sigurd S.

Oj, dette var mye å forholde seg til på en gang :-) V2 fungere bedre enn V1 for meg. Herlige farger og en spennende sammensetning. Sliter litt med å se idèen med bildet men det er på en (for meg) foruderlig måte severdig alikevel. Overgangene i de grønne parteiene på blomstene til venstre (V2) har litt for mye støy/fargestøy. Kanskje skulle trompeten vært flyttet noe mer ut av sentrum? Tja... ikke helt mitt område dette men jeg liker det bedre og bedre for hver gang jeg betrakter det.

Kjell S
Fred S.

Jeg synes dette er dekorativt og pent, og jeg har sans for det duse preget. Litt usikker på det ganske store området der ting begynner å ''brenne ut'', imidlertid, men totalinntrykket er likevel positivt.


vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg syns dette bildet er spennende og virkelig lekkert!

Inger Anne
Kurt S.

Et makrobilde helt utenom det vanlige.
Spennende med den funksjonen på kameraet.
Nydelige farger, spennende former og den lyse bakgrunnen fungerer helt fint.
Veldig fint!
Mvh Kurt
Bente K.

Enig med Kurt i at dette er et makrobilde utenom det vanlige. Det er alltid fint når fotografen beskriver teknikken slik du har gjort her. Men jeg er litt usikker på resultatet. Det er fine farger og former, mye liv, dessuten overlates en del til fantasien her.
mvh Bente
Eyvind R.

Ekstaordinært og svært severdig. Her setter de ulike bildeelementene tankene og fantasien i sving.

Bra!

Mvh Eyvind
Jan Frode A.

Veldig spesielt, men duverden det duger så absolutt. Ja egentlig sabla dekorativt. Farge- og lysbombe med mange spennende former. Flott!

mvh Jan Frode
Ann F.

Spesielt og dekrativt. Speilvendingen har ingen ting å si for meg, men det var bra du fikk vekk flekken.
Var først litt i tvil om det store hvite feltet, men på en måte bygger det en trekant med rødt-hvitt-grønt som hovedfarge i tre ulike deler av bildet, så jeg tror det har sin misjon etter å ha sett på det litt.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu