Full stopp for trikken (Ny versjon)
Midt mellom alle de røde hustakene og pipene sett fra Presidentboligen på en høyde i Praha fanget mine øyne denne bilrekken som stoppet for trikken langt der nede....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-15 22:04:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-18 19:38:21
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Steinulf L.

Du har fin sans for detaljer. Ganske så vågalt bilde dette, alt er ute av fokus, bortsett fra trikken. Synes det fungerer helt fint, men ville nok kuttet endel i toppen, ned til etasjeskilleren på det hvite bygget bak til venstre, med sandfargede søyler. Alternativ kan et høydeformat fungere, hvor du konsentrerer deg omgate og trikk.

Et motiv med muligheter.
Edvin S.

Et slikt bilde må du da ikke vise her :)
Tenk om en norsk eiendomsutvikler så denne, han ville straks reise til Praha og lagd loftsleiligheter og ødelagt de fine takene, uten tanke på trikken der nede, som du så.

:: ~ Arne
kåre l.

Moro med bare trikken i fokus :-)
Synes du kuttet litt for hardt i v2. Men her er så mange linjer og vinkler at å finne 'det absolutte' utsnitt vil sikkert ta tid... :-)
Anne-Lise S.

Det er spennende å prøve ut forslag jeg får. Jeg er helt enig i at det er mange linjer og vinkler her, og at et helt perfekt kutt tar tid. Kan fortelle at v1 allerede er kuttet slik jeg mente var det beste, og da er det ekstra artig når andre ser ytterligere motiver i et allerede gjennomtenkt kutt. Måtte bare prøve ut Steinulf sitt forslag for å se hvordan dott-brukere ser andre muligheter. Takk til dere tre for kommentarer. Morsom tanke du har der, Arne!

Anne-Lise
Jon R.

Det gjør ikke noe å være vågal når man lykkes, noe jeg så absolutt mener du har gjort her.
Og som tidligere poengtert, du har sans for detaljer. Noe jeg personlige liker.
Hans Jacob H.

Hehe, morsomt. Bluringen du har gjort får det til å se litt ut som slike miniatyrbilder som var så populære på dotten i sommer. Men det funker helt ok her. V2 best, men jeg ville kutte enda mer på høyresiden. :)
Edvin S.

Hjalp nok med kuttene Anne-Lise, og ikke lenger så attraktivt for eiendomsinvestorene :)
Ble mindre tak å gruble over, og tettere på trikken!

:: ~ Arne
Anne-Lise S.

Tusen takk for enda flere gode tilbakemeldinger. Til deg Hans Jacok: Hvor ville du ha kuttet på høyresiden, og hvilken grunn har du for det kuttet?

Anne-Lise
Andreas S.

Hei

Dette var tøft. Likte spesielt godt rekka med røde lys imellom det diffuse.

mvh
Andreas
Hans Jacob H.

Med utgangspunkt i V2, ville jeg kutte såvidt til venstre for den nederste pipa til høyre (ved glasstaket), for å redusere blikkfanget som de lyse detaljene oppe til høyre i bildet gir. Da vil linjene også helle mer mot hovedmotivet som er gaten med bilene. Gaten og den lyse fasaden til venstre danner en (tenkt) motsatt L-form, og her er det handlingen i bildet foregår etter mitt syn. :)
Peter W.

En intressant och sevärd bild med fina röda färger! Snyggt fotat.

Mvh Peter
Bente K.

Effektfull bruk av skarphet mot diffushet. Det er ikke tvil om hva bildet forteller her. Speielt bra var at det tok litt tid før jeg oppdaget trikken, men som linjene ledet blikket mitt til.
mvh Bente
Avsluttet .

Artig bilde dette her,måtte se på det lenge før jeg fant roen hehe,ikke negativt ment,men det var så artig og mye å se på.Liker det.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Moro at dere liker dette! Takk for tips om beskjæring!

Anne-Lise
Avsluttet .

Føler jeg stirrer på en modellby da jeg ser på dette. Stilig bruk av fokus. Er enig angående beskjæring, men ellers bra dette her:)

Mvh Jon Martin
Anne-Lise S.

Takk for at du sa hva du mente, Jon Martin! Nå har jeg lagt inn ny versjon etter tips fra Hans Jacob, som også du nevner i kommentaren din. Det ble spennende med den motsatte Z`en som nå sees i bildet!

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei!

Synes dette ble et helt annet bilde nå. Lekkert!

Jon Martin
kåre l.

På v3 synes jeg du kom for nær. Det uklare ble for uklart i mine øyne. Uten å komme med et konkret forslag til annet kutt, går jeg for v1. Nå vet jeg jo heller ikke hvor mye som er med på orginalen som du sier allerede er beskjært. Kanskje det er noe litt lengre opp eller til venstre som ville gitt meg noen ideér... :-)
Steinulf L.

Litt uvanlig utsnitt, men slett ikke dumt. Det første bildet gir et overblikk,mens de to neste fokuserer på ditt motiv. Jeg synes imidlertid at den tredje versjonen blir litt intetsigende, du står egentlig på feil sted,fordi du står på skrå mot gaten. Du skulle hatt en plassering og et perspektiv som dette:bilde nr. 214887
Rune S.

Et artig og originalt bilde. Jeg synes #1 hadde for mye som var ute av fokus. Versjonene #2 og #3 er begge fine.

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Steinulf: Nå fikk du lurt meg til å se gjennom alle bildene du har lagt ut her på dotten.... ;-) Skal si du har hatt litt av en utvikling. Blomster har du hatt teken på hele veien, men også der har du i dag et nivå som ligger godt over det du en gang hadde. Ja, forstår hva du mener med plassering og perspektiv etter å ha kikka på ''smugbildet'' ditt fra Roma. Dessverre sto jeg altfor langt unna til å få det til med akkurat dette motivet.

Jon Martin: Ja, dette ble helt annerledes.

Kåre: Har bl.a. kuttet en ekstremt stygg og grå vekk oppe til venstre i bildet+lønneblader nede til venstre. Du ville nok ikke fått noen gode idèer utfra akkurat det. Du hadde nok heller vært enig i det kuttet jeg gjorde i v1. :-)

Takk til deg også, Rune!

Anne-Lise
Hans Jacob H.

Versjon 3 ble vel litt trangt igjen synes jeg. Tror jeg ville hatt en mellomting mellom 2 og 3. Det er ikke lett å finne det riktige kutte på høyresiden, (jeg mente å kutte inntil venstresiden av pipa som står rett til høyre for glasstaket helt nederst til høyre). Men her er det smak og behag, og er jo også litt enig med Steinulf at det optimale standpunktet hadde vært litt til høyre. Men det hjelper lite nå da.. :)
Anne-Lise S.

Okei. Ja, ja. Så fikk jeg prøvd ut et enda tettere utsnitt også da, og det var ikke dumt med den Z-formen heller. Et annet standpunkt får bli en annen gang jeg er der, kanskje? Takk, igjen! :-)

Anne-Lise
Stig Børre E.

Spesiellt! Syns bluringen fungerer veldig bra.
Av versjonene fungerer 3ern best. Litt vel trangt utsnitt, men det nærmer seg.
Morsomt bilde.

StigB
Anne-Lise S.

Takk, Stig Børre! Her er det ulike meninger, og det er interessant!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu