Høstfjellet
Høstfjellet kan virke kjedelig og dødt på denne tiden av året. Kommer en nærmere innpå naturen, florerer det av flotte farger og fotoobjekter en normalt ikke finner om sommeren.
Her et bilde fra Gjevilvassdalen i skogen før snaufjellet.
Slike bilder gir meg en høstlig stemning. I skogen før snaufjellet i det snøen har inntatt fjellet. For noen kan dette virke trist og kjedelig.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon D 20-35mm f:2,8
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/3.4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders D.

Flott balanse i fargene og komposisjonen, men kanskje litt uskarpe trær? Verken trist eller kjedelig etter min smak. Høstfarger i trærne og knallblå himmel - får lyst på en fjelltur!!!
Avsluttet .

Fint med alle småbjørkene, fin komposisjon og farger. Kjedelig er det hvert fall ikke, skulle heller ønske at jeg var der. Fjellet er jo bare helt topp om høsten. Fin høststemning i bildet. Mvh Liselotte
Hans-Jørgen H.

Hei Odd!

Fine dokumentasjoner du viser oss på hvordan høstnaturen i fjellet utvikler seg for hver dag, uke-for om kort tid gå inn i den lange vinterepoken. Begynner virkelig å tynnes på bjørkestammene nå.....Men desto mer sjarmerende blir det lauvet og farvene som ennå holder fast. Fine, harmoniske og duse farver som passer til slutten av oktober. Gjør seg godt med den høye toppen med sollyset på og skodde skya. Hvilken topp ser vi mot?
Inge S.

Hei.
Et fint høstmotiv igjen med flotte farger men syns det ble
litt uryddig med alle buskene denne gang.
Ellers fint med godt lys.

Mvh Inge
Odd E. k.

Takk til kommentaren til bildet høstfjellet.

I skogen kan det mange ganger være vanskelig å få det ryddigt og pent. Det må en bare ta på kjøpet når det gjelder slike bilder. At det er høst og lite løv på trærne, vil føre til at mye kvister og greiner kommer lett til syne. Blant alle disse kvistene prøver jeg å kunne formidle det lille som er igjen av høst og det som finnes av motiv. Det er ikke lett. På avstand ser det ut som om at det er mange flotte motiver. Kommer en inn i skogen blir det tross vanskeligere å finne igjen det en ønsket å formidle. Slik opplever jeg det i allefall. Ps. Ingen kritikk til deg Inge, det bare er sånn....

Hans-Jørgen! Du ser mot toppen Okla, fra gammelt av heter den Snydda, som ligger på venstresiden av Gjevilvassdalen når du reiser innover vannet mot trollheimen. Er godt synlig og et fint turmål.

Takk igjen til dere alle for kommentarene!

Det kommer noen flere bilder fra samme området.

Mvh

Odd E.

Sigmund R.

Hei Odd
Fint bilde av fjellbjørkeskogen med Gjevilvassdalen og Okla i bakgrunnen.
Her ser det ut som om høsten snart er slutt, og når en ser ut av vinduet i kveld ser man fort at det blir et år til neste gang vi kan få slike bilder.
Vi får håpe det blir andre fine motiver utover!

Sigmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu