- Med hjarta på same staden II -
I dag fekk me ein kald nordavind, og med 1gr. var det som om vintaren var komen. Etter ei veke med regn, tåke og hauststormar var det godt å sjå sola igjen.
Bøndene på Jæren har ikkje hatt så gode avlingar på mange år og markene har vore grøne til nå. Seinast i helga gjekk kyene ute her, men då var det bare skyene bak denne windowsmarka som ga litt liv.
Bildet inngår i albumet - Med hjarta på same staden - - Denne windowsmarka vil eg følga gjennom ulike årstider.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-02 01:36:18
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm f/4-5,6 IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Mone K.

Minner meg om det ene bakgrunnsbildet til windows...Blir kanskje litt kjedelig med bare grasset og himmelen. men bra fokus. Klart bilde
Avsluttet .

Hei Tone!
Et veldig rent og fint bilde med klare fine farger,enkelt,men blir kanskje litt vel tomt:-)Ja det var utrlolig kaldt vind igår,var på tur med jobben og dressen var på:-)
Hilsen Tone!
Ivar B.

Jeg likte utrolig godt diit forrige bilde med kyr som jeg tror er tatt samme sted. Du har fått til en utrolig dybde innover i bildet, men beklager Tone, dette blir litt for tomt for meg også, Bildet mangler et interessepunkt synes jeg. Mvh Ivar.
Inger Anne Maritsdotter V.

Det er utvilsomt ei flott windows mark, men det mangler noe, ei ku kanskje?:-)

Mvh Inger Anne
Bente K.

Hei Tone, dette ble litt tomt for meg også. Jeg savner kua.
mvh Bente
Avsluttet .

Hei Tone
Marka vår. Uten kyr. Jeg synes at versjon 2 ble delikat med et fint innslag av vakre skyer i vest.
Tror nok at dette motivet i all sin enkelhet trenger noen flotte skyer på himmelen som i v2.
En virkelig fin plass som vi har snakket om før, og jeg ser for meg at motivet kan bli enda finere tidlig morgen med sola i ryggen. Kanskje også på kveldstid med sola kanskje inn mot venstre og med flotte skyer på himmelen.

Vi får lage oss vår egen konkurranse om hvem som klarer å fange den optimale stemningen med dette motivet??:)

Jeg så på v2 en gang til og synes den har en fin stemning med skyene og du har fått til en fin flateinndeling her.

v2 er minimalistisk og stilren og fungerer veldig godt med mer mark en himmel, så denne er en foreløpig vinner:)

mvh arild
Stig Børre E.

Veldig minimalistisk, men ikke uten innhold.
Det bølgende lanskapet er spennende i seg selv - rene pene farger.
Vers.2 er best. Etter å ha klikket innom en del ganger så har jeg kommet frem til at jeg liker dette veldig godt. Formidler ro og harmoni.

StigB
Inger Anne Maritsdotter V.

#2 ble mye bedre Tone:-)

Inger Anne
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gode innspel. Minimalismen er nok for dominerande med kun den vesle skya som interessepunkt i versjon 1.
Versjon 2 har meir skyer som gir litt liv til bildet men dei ligg for mykje på kanten. Kyene er tekne inn for vintaren så det blir vanskeleg med noko interessepunkt på sjølve marka.
Denne marka ligg rett ved ein trafikkert veg som har ein bratt sving på enden av marka. Pga høgda så er den difor eit flott syn med skiftande lys og ulike årstider og den er godt innegjerda så dyra ikkje forsvinn ut i trafikken.

Arild:me kan jo ta ein liten konkurranse om denne windowsmarka, men sidan du bur på Bryne så har du vunne alt nå. Pga at ditt første bilde med ei ku var best, og du har lettare for å koma til denne marka enn meg som bur på Lyefjell. Uansett så er det ein farleg plass å parkera, så me får vel finna undergangen for dyra og ikkje få bonden med på slepet.

Takk til de som likte bildet. Eg er like fasinert over linjene og buen på marka som osar av ro kvar gong eg kjører forbi. Og himmelspelet her visar godt igjen.
:) Tone
Magnar B.

Falt litt for enkelheten i v1, den er verkeleg minimalistisk, ja eg likar det visst…!
Kenneth K.

Jeg syns v1 en er best. Men dette blir litt fo lite å se på, men det er et bra bilde for det. Syns det er skarpe og fine farger og en fin himmel. Med hjarta på same staden hehe. Det er vel ikke noe i likheten med hjarta på rette staden.hehe nei da bare tuller. Det er jo en tvserie det jo. Snakkes. Ps liker bildene dine.


mvh Kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu