Ekorn i skumringen 3
Hvor er du mamma, jeg har blitt så aleine i det siste. Jeg speider etter henne hele tiden, men jeg ser henne bare på lang avstand. Hun vil at jeg skal bli selvstendig nå, lære å finne mat og passe meg for farer... noe hun lærte meg i sommer.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • tokina 100-300 f:4
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ivan R.
Nydlig bilde. Perfekt utsnitt. Nok av detaljer i både trestammen og pelsen på dyret. Er det noe som mangler, så må det være en kongle ;-)
Sverre H.
Hei Odd. Dette var utrolig vakkert. Er det vind som puster ekornet i ryggen? Dette var veldig pent, nok en gang. Godt komponert. Har ikke noe å utsette på dette. Ut i fra bilde tekst ser jeg at du virkelig koser deg med bildene, du lærer nok disse dyrene godt å kjenne etterhvert. Stå på. Alltid spennede når du legger ut nye bilder! Gleder meg til neste. Mvh Sverre.
Øyvind A.
Fint som vanlig, du har mange flotte ekornbilder.
Ø.
Avsluttet .
Jeg synes komposisjonen hvor ekornet sitter på stokken er nydelig. Bakgrunnen er helt fri for forstyrrende elementer. Teknisk meget bra også.

MvhJRH
Inge S.
Hei.
Teknisk meget bra og meget severdig.
Et herlig motiv.

Mvh Inge
Eyvind R.
Meget bra bilde. Miljø, lys og fokusplan sitter godt.

Mvh Eyvind
arvid k.
Som regel er blå en kald farge, men her er den varm og lekker. Motivet er skarpt og flott, bakgrunnen er lekkert duset, ser jeg har masse og lære ja....sukk.
Mvh Arvid K
ola s.
Hei Odd E.
Nydelig, som de fleste bildene dine. Slike bilder inspirerer til å være enda mere ute.

ola s
Robin J.
MEGET PENT ekornbilde. Synes dette er en av dine beste. Flotte farger og god skarphet samt rolig og fin bakgrunn. Mvh RJ
Kjell Sigurd S.
Her sitter det meste. Lyset, fargene, skarpheten - alt meget flott. En fin stemning i bildet. Av dine bedre.

Kjell S
Knut H.
Et stemningsbilde med mye godt innhold.
Fargene-lyset skarpheten posituren
på den lille gutten alene i hele verden.
Hilsen Knut
Eirik G.
Hei,

Føyer meg inn i rekken. Likte også dette veldig godt. Fint lys på stammen og dyret. De grønne flekkene i bakgrunnen gir ekstra stemning til bildet.

Eirik
Fred S.
Du er ekornmesteren framfor alle, utrolig for en god kjemi du har med disse skapningene. ..og har du hagen full av velegnete, halvråtne og fotogene stokker ?
Velger meg dette, fin komp.

vh fred
Odd E. k.
Takk til dere alle for kritikken. Fint at dere gir kommentarer til bildene, da andre sine synspunkter kommer godt i videreutviklingen.

Fred: Som tidligere kommentert, så kjenner jeg ikke disse ekorna. Det er ikke så veldig ofte de dukker opp. Ekorna er veldig skye og vare for lyder, så jeg ønsker ikke å gi meg til kjenne overfor disse oppe i skogen. At en blir noe kjent med adferden er sikkert, noe som er til god hjelp under fotograferingen. Det er viktig at alt går på ekornet sine premisser, hvis ikke blir det i allefall ikke bilder av ekorn denne dagen. Det er i skogen jeg fotograferer, så der et det mye gode emner av stokker etc..

Takk igjen for kritikken alle sammen!!

Mvh

Odd E.
Bente K.
Jeg er imponert over ekornbildene dine. Dette er intet unntak. Det er nære og skarpe, samtidig som du også skildrer miljøet den lever i veldig godt . Å komme så tett innpå må være en bragd i seg selv.
mvh Bente
Hans-Jørgen H.
Hei Odd!
Her får du frem en veldig god stemning og fortelling! Følelsesladet dette her....Det du skriver under virker treffende ut fra ekornets uttrykk og holdning. Liker slike bilder som formidler tanker og følelser.
Fine, duse og vare farver som får frem den litt melankolske, vemodige novemberstemningen i skogen- et herlig miljøbilde etter min smak.
Hilsen Hans-Jørgen
Aleksander M.
Dette var stilig.
Flott positur, komposisjon, skarphet og miljø.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu