Utstyr
  • Nikon D50
  • Tamron SP90mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1,3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226442} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ronnie S.
Vann i bevegelse og gresstust. Skulle gjene hatt noe mer å utforske her. Ok, komposisjon, men litt for tilfeldig etter min smak.
Ivar B.
Bildet er greit, men ikke din vanlige klasse i mine øyne. Det er rett og slett litt kjedelig. Litt tamt lys i vannet Det som er litt morro, er at det rett og slett viser vannføringa i vassdragene for tiden. Gresset her står vell vanligvis ikke i vann. På den måten blir det rett og slett et beskrivende bilde for været om dagen. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Likte nok bedre ditt forrige bilde ja,men slett ikke verst dette heller og som Ivar sier,det beskriver vel godt været om dagen,det er nok av vann iallefall.Ellers syns jeg det er fint med vannet som fosser rundt gresstustene,det er masse liv i bildet.Greit nok.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Takk for kommentarer!
Dette er ved sjøen. Var en tur i fjæra i dag. Veldig høyt høyvann for å si det sånn. Hadde tenkt å fotografere skjell og steiner - men de var alle under vann :-)
RS: Tilfeldig? Skjønner ikke helt hva du mener med det. Ikke verdens mest spennende motiv, men jeg har satt kamera på stativ, komponert, stilt fokus, justert blender, eksp. komp -0,7 EV og trykket på utløseren. Altså ingen tilfeldigheter ... ;-)

StigB
Ronnie S.
Det er alltid vanskelig å skrive slik at''alle'' skjønner, men det blir vel som vinsmaking. Ordet tilfeldig har sikkert mange betydninger, men meningen min er vel at du med fordel kunne fjernet den lille tua til venstre i bildet eller valgt et litt annet utsnitt før du fotograferte.

PS! Det er fint i Sonsområdet :-)
Stig Børre E.
Takk for oppklaring.
Må si meg imponert over blikket ditt - utrolig at du kan se at dette er en Son/Vestby gresstust! :-) Krokstrand nærmere bestemt.

StigB
Odd Tore S.
Tusten er OK, omgivelsene er nokså rotete, skal vi si rotete på en usystematisk måte, ikke slik som strømlinjene dine var.
Hadde det vært flere strå som stakk opp i bakgrunnen, slik som til venstre nå, hadde det blitt noe annet, mer i retning tåkevirkning.
Kanskje lenger lukkertid hadde vært et alternativ? Nå kommer omgivelsene rundt tua litt i ingenmannsland for meg.
Fargene er virkelighetstro og litt bleke høstfarger. Litt mer mettede farger på stråene ville lyst dem opp i forhold til omgivelsene.
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk Odd Tore.
Ja litt tamme farger til å være meg dette. Vurderte t.o.m. å legge det ut i s/hv.
Det som først og fremst fasinerer meg ved bildet er ''røykteppet'' - syns det er fine toner i det. Men motivet er ingen høydare...

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu