Speil
Tolkning av oppgave speil på Morten Krogvold Workshop i november.
Bildet inngår i albumet Speil - Morsomt med speil og det fremmer det kreative. Hvor kreativt avhenger også av betrakteren.
Fra workshop med Morten Krogvold.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas R.
God ide, men synes ikke gjennomføringen står i stil. Fin lysstripe som jeg tror kunne blitt utnyttet bedre enn dette. Bildet virker rotete spesielt på grunn av låven som såvidt er med + noe rask i bakgrunnen. Og sporene, må de være med? Jeg tror ikke jeg har forstått bildet.
Nina S.
Takk for kommentar.
Låven er med for på en måte å fortelle hvor man er (på en gård), skjevheten er der fordi gården henger i et bratt terreng og f22 er valgt for å få dybde.
Lysrefleksen fra sola peker i motsatt vei og skaper bevegelse forover.
Ikke så mye mer å forstå egentlig.
Liker det veldig godt sjøl, ser at andre kanskje ikke gjør det, bildet ble også ''antatt'' av maestroen i tillegg.
Egentlig artig å se hvor forskjellig et bilde blir mottatt.
Mvh Nina

Odd Tore S.
Et merkelig sted å plassere det speil dette, men det tvinger vel fram kreativetet om man skal komme noen vei.
Bildet lever av kontrasten mellom det rotekte og det konstruerte.
Selve speilet blir en liten gåte i seg selv:
Fotsporet i bakgrunnen er synlig gjennom speilet i invertert tilstand.
Her blir jeg antageligvis et offer for en fotoillusjon. Speilet er vinklet i forhold til solrefleksen, ref. skyggen, og fotsporet og resten av det som synes i speilet ligger i forlengelsen av skyggen?
Bildet ble en annen slags utfordring enn jeg trodde ved første oversyn.
Odd Tore
Avsluttet .
Dette var et spesielt bilde og jeg tror at dette er et bilde som man må se på mange ganger før man egentlig bestemmer seg for hva man synes.Jeg syns det er fint at man prøver ut nye ting.Bildet kler iallefall veldig godt å være svart/hvitt og jeg liker det egentlig godt slik det er uten speilet,men speilet lager jo det lille ekstra som får en til å undre og det syns jeg er bra:-)
Hilsen Tone!
Anne Lene B.
Hei Nina
Jeg digger dette bildet, et bilde til ettertanke og ro!! Håper du vil legge ut resten av serien, mye hjerneføde der!! :-)

Hilsen Anne Lene
Stig Børre E.
Et merkelig bilde. Har kikket på det noen ganger uten å bli særlig klokere.
Originalt er det uten tvil. Fotsporene og lysrefleksjonen leder blikket mot gården.
Sånn sett så fungerer komposisjonen bra. Lurer på om jeg ville sett litt mere av gården, ikke mye men litt. Toner og kontraster er veldig bra. Liker bildet bedre og bedre for hver gang jeg kikker innom. Friskt bidrag.

StigB
Ketil K.
Sorry, jeg synes dette ble såkalt ''anstrengt'' der oppgaven har blokkert for løsningen. Dette blir rett og slett for utydelig. Ville heller laget noe med en speilingssymmetri.
Henrik Eidem K.
Jeg liker godt disse to siste spiel-bildene dine (dette og bilde nr. 278236). Virkelig kreativ bruk av et speil. Refleksen her skaper stor dybde i bildet, og gir en veldig fin grafisk effekt. På det andre bildet blir det hele ganske abstrakt, og det funker også fint.

Oppgaven godt løst synes nå jeg! :-)

|-| e |\| r | K
Anke S.
riktig så spennende for meg ,med det speilet og alt som er med.det gjorde bildet odentlig interressant for meg!!! liker også,at det er i svart hvit! jeg får til og med lidt igjenkjennelsesfornemmelse av det her.det kunde vært Norefjell,med dalen i bakgrund og jeg liker gådt,hva jeg ser,her hvor jeg nå sitter i Oslo og ikke har vært på fjellet i snart i 2 år,tror jeg!!! ja sånn kan det gå!kansjke ,jeg snart kan ta en tur og se det an.måtte og må først tanke by til nettopp det skjer ,at jeg igjen en gang får lyst til det ! du har også nydelige himmelbilder! mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu