Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne-Lise S.
Sàrt, soft, mykt, delikat med gode og svake farger og fin komp. Flott levert nok en gang, Stig Børre!

Anne-Lise
Céline F.
Som en myk droomm... Jeg liker tonene, og en gang til dynamikken i det bilde. Alt er bloot, men fargene er litt skremmende ogsaa!
Fine former, veldig mye som skjer her!
Céline.
Geir Helge S.
Utfordrende bilde Stig Børre. Ser ut som speilinger i en bekk eller en liten elv. Greier ikke å bli helt fortrolig med komposisjonen som virker noe topptung. Jeg liker ideen, men får ikke det store opplevelsen ut av dette. Beklager :-)
Mvh Geir
Stig Børre E.
Takk for kommentarer!
Geir Helge: Riktig, refleksjoner i elv. Tok med såpass i bunn, fordi jeg syns det ble fine strukturer i overflaten. Kunne nok kuttet det ned litt - men jeg liker det godt som det er nå.

StigB
Ivar B.
En speiling med nydelige farger. Det er mykt og behagelig å hvile øynene på. Tror du har gjort et riktig valg med å gi bildet et tilnærmet kvadratisk utsnitt. Synes gresset eller hva det er som ligger under vann og gir striper i forgrunnen balanserer den tunge toppen. Likevel er det et eller annet som gjør at det ikke faller helt på plass for meg, uten at jeg helt greier å sette ord på hva det er. Kanskje jeg savner noe i mer fokus, vet ikke. Litt diffust fra meg denne gangen kanskje. Liker bildet godt, men sitter som sagt med en følelse av at det ikke er helt i mål. Mvh Ivar.
G. Hanna W.
Dette var bedre Stig, hehe!
Likte dette bilde veldig godt!
Nydlig farge spill og duse former! BRA!

Mvh G.Hanna
ingebjørg fyrileiv g.
Veldig fascinerende. Bildet har gode bevegelser og fargene er i god kontrast til hverandre. Jeg synes at komposisjonen er god, men kunne kanskje ha vurdert og lage en panorama av øvre del.

vh ingebjørg
Steinulf L.
Tilfeldig utsnitt og uskarpt. Dette holder på ingen måte din vanlige standard.
Geir F.
Har ikke så mye vettugt å si utenom det som allerede er nevnt her.
Vil bare si at jeg liker det. Kompen er velbalansert og fargene er flotte.
Naturfotografen StigB glimter til igjen.
-fløde-

Øyvind A.
Pent, på sett og vis. Men også litt kjedelig, jeg er ikke sikker på om verken former eller farger er fengende nok i lengden.
Ø.
Jan Frode A.
Du finner stadig nye utsnitt og vinklinger, leker deg med lys og former, sammen med farger og linjer. Denne gangen blir jeg ikke helt fortrolig med slutttresultatet. Litt tilfeldig, uten det klare fokus- og interessepunktet som jeg vanligvis finner i bildene dine.

mvh Jan Frode
ingeborg w.
Lekre pastell farger. Det var det som gjorde at jeg valgte å kommentere dette framfor det andre, siste fargebildet ditt. Det blir litt abstrakt med den litt utydelige speilingen og det liker jeg godt. Mange detaljer å titte på er det også. Det eneste jeg ville endret på er at jeg ville clonet vekk den lille lyseblå stripen over det mørke treet.
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer!
Litt vekslende hvor godt dette slår ann ser jeg. Bra, da er det i alle fall
litt sært - noe som var målet.

StigB
Nina S.
Liker dette ganske mye. Ville ha kuttet masse i toppen, der hvor skyggen får armer.
Fint lys.
God jul til deg og glitrende godt nytt fotoår.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu