Uendelighetens hav
Bildet er fra Unstad på yttersida av Vestvågøy en dag i april 2006. Uendeligheten er en tittel med modifikasjoener, for et eller annet sted vil du trefffe på land , i dette tilfellet et sted nord på Grønland. Bildet viser enkeltheten i naturen, enkle farger, enkle linjer, enkle flater.
Hensikten med bildet er å vise hvordan man kan bygge opp et bilde av enkle, rene farger, flater og linjer - samt å vise hvor stort det uendelige havet virker på oss små mennesker. Jeg har ikke brukt noen form for staffasje plassert på ''den riktige plassen'' i bildet fordi jeg er ikke så veldig opptatt av dette! Dessuten var det ingen andre der, unntatt noen sauer. Jeg er fornøyd med resultatet, men noen av dere har sikkert andre meninger!
Fotograf
Utstyr
  • Nikon E 885
  • Nikkor Zoom 1: 2,8-4,9
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ole-Kristian T.

Jeg liker steiner, strender og sjø, så jeg kaster meg over dette :) Du vil ha fram flater, noe jeg har veldig sansen for, er enig i at det ikke alltid trenger å være noe ''staffasje som du kaller det. Det er jo tre elementer i bildet ditt, og jeg tror jeg ville latt flatene være omtrent like store; steiner, hav og himmel :) Men det er min mening. Du har valgt å fokusere på forgrunnen, men jeg mener den absolutt kan beskjæres i forkant. Liker formatet ditt :)
Ronny U.

Hei. Enig med foregående. beskæring av stranden opp og mere himmel synes jeg også ville virket bedre. Ser ut ifra kameravinkelen din at bølgene kommer inn på skrå mot stranden ved første øyekast virket dette forvirrende, men jo mer jeg ser på bildet får det en slags vifteform som er interressant. ville gjerne sett det samme motiv med bølgene rett mot stranden også, da tror jeg du hadde klart å lage flere stramme linjer og nivåer i motivet. Fint bilde. Hilsen ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu