Vi er alle oppdagelsesreisende
i livet, hvilken vei vi saa enn foelger.
Fritjof Nansen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-21 02:18:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-01-21 02:21:12
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Ixus 500
  • -
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetMidtstilt :):(:):(:):(??
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
John B.

Hei !
Slett ikke verst dette, fin stemmning på tross av all industrien.
Om jeg skulle pirke litt, så måtte det være plasseringen av sola. Den kunne med fordel vært litt mer ut på en av sidene...
John B.
Wenche J.

Tusen takk John for rask og fin tilbakemelding.
Glemte aa skrive at bildet er tatt i Singapore - verdens travleste havn. Jeg er enig med deg vedr. midtstillingen av solen...men jeg kunne ikke bestemme meg for hvor jeg skulle kutte:) Noen forslag??
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Ja her må det være travelt! Jøsses! Ja, slike tårn i solnedgangen ser vi ikke så mange av her hjemme, i alle fall har ikke jeg sett det, og derfor lar jeg meg fascinere av det.

Anne-Lise
Inger-Lise S.

Hei Wenche! Her har du fått et vakkert bilde ut av en stor industriby med verdens travleste havn :) Den svake disen gjør det så ekte!Noe det jo er og.
Sola,ja.....Den er nå ikke heelt midtstilt og jeg syns den kan være der den er i bildet. Regler (om vi skal kalle det det) er til for å brytes og det er fotografen som velger ut fra sin kunstneriske frihet! Og godt er det ;-)

Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

Utrolig flott stemning og nydelige farger Wenche,jeg liker det kjempegodt,men så er det jo mine farger også da hehe.
Hilsen Tone!
John H.

Hei
Scrollet litt på bildet ditt. I og med du er ute etter forslag om kutt, foreslår jeg å lage om bildet til panorama og kutte helt i underkant av sola, men beholde auraen. Viktige dokumentasjoner av en verden som holder på å gå helt i bananas, bilder som dette. Jorda vår er mye mer en romantikk og idyll.
John
Wenche J.

Tusen takk for kommentarene. Ja det er en merkelig kombinasjon med en masse kraner i solnedgang...men fasinernde synes jeg ogaa:)
Havnen er selve livsgrunnlaget for Singapore og er delvis bygd paa land som er laget av fyllmasse. For hvert aar blir Singpore stoerre og stoerre i areal. Takk Inger-Lise for dine beroligende og kloke ord:):)
Jeg har lagt til versjon 2 etter Johns forslag og versjon 3 etter eget initiativ:)Tone, Asia er dine fargers krybbe, tror jeg....saa det kommer helt sikkert flere bilder i denne sjangeren.
Mvh Wenche
Odd E. k.

Hei Wenche!

Et flott fanget motiv fra Singapore. Et stort industriområde der kranene inntar bydelen og horisonten. Solen står fint på himmelen og kaster et fint lys innover havna og kaiområdet. Dette er en typisk stemning i disse strøk, der solen går fort ned i havet. Versjon # 1 er best, der solen må være med for at bildet skal få den stemningen det fortjener. Versjon # 2 og 3 blir veldig amputert, der bildet blir tungt og trist. Meget flott fanget Wencke.

Mvh

Odd E.
Wenche J.

Tusen takk Odd for en utfyldende kommentar:)
Mvh Wenche
Knut H.

Hei Wenche.
V1 er favoritten der siluettene viser havnemiljø
i storbyen.De defuse/tåkete sløret som finns
over storbyer skaper fine fargenyanser med
god horrisont med skyformasjoner som liver
opp den store himmelen.
mvh Knut
Fredrik E.

Flott industribilde.v1 kommer best frem.eneste pirket der er at solen er litt for midtstillt. Utrolig flotte skyer,,så for all del ikke kutt i toppen.
Wenche J.

Tusen takk for kommentarene Knut og Fredrik. Har proevd meg frem ved aa kutte paa begge sidene for aa faa solen mindre midtstillt, men da foeler jeg at bildet mister noe viktig:):) ???
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu