Lofoten i s/h
Utstyr
  • Nikon d70s
  • nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Helge R.

Hei Anne Lene!!
Spennede i sh, jeg er selv blitt hodestups forelsket i denne uttrykksmåten.
Her er det spennende med lyssettingen på fjellet og gjerdet i forgrunnen. Komposisjonen er god, men kunne kanskje vært litt bredere?
Totoalt helt topp, ha en god helg hilsen
:)Helge
Avsluttet .

Enig med Helge,bildet er veldig spennende og lyset lager spenningen i dette bildet syns jeg.Ellers kunne det lett blitt flatt og trist.Lyset på gjerdet i forgrunnen og fjellet bak lager god dybde og man blir sittende å tenke og fundere:-)Kjempebra:-)
Hilsen Tone!
Truls L.

Må si som de andre. Spennende bilde med fint lys og fine kontraster. Prøver meg også på s/h-bilder men har aldri tenkt på at slike bilder kan tas i s/h. Godt jobba :)

Mvh Truls
Jan Frode A.

Lyset, formene og struktur med snøen og de kontrastene det gir i fjellmassivet, er et stort pluss for dette bildet. Den mørke mellomgrunnen med sine flater og former, gir dybde innover mot fjella. Nederst en fin innramming og kontrast med gjerde og gress i lysere toner. Kanskje litt mye av det mørke feltet under gjerdet. Jeg tror jeg ville beskjært bort 2/3 av flata mellom nedrekanten og gjerdet.

Ellers er dette et flott sort/hvitt arbeide, med gode kontraster, fine tonevalører og godt utnyttet lyssetting.

mvh Jan Frode
Ivar B.

Et klassisk s/h fotografi fra Lofoten. Jeg liker dette svært godt. Form, lys og toner gjør dette til en fryd å se på. Liker også at du greier å formidle røffheten i landskapet. Høy kvalitet og meget bra arbeid! Mvh Ivar.
Anne Lene B.

Tusen takk for så positive og utdypende kommentarer Helge, Tone, Truls, Jan Frode og Ivar!! Ekstra moro er det når dere er så positive på s/h arbeidet da det er noe jeg er helt fersk på og virkelig ønsker å lære mer om!! Så igjen takk, dette gir energi til å prøve videre!! :-)

Hilsen Anne Lene
Bergliot E.

Hmm....kunne virkelig et sånn type bilde bli såååå bra i s/h. Spennende. Kanskje jeg skulle ta et svalestup i arkivet og prøv det samme. Et fargebilde kan vel bli som et helt nytt bilde når det gjøres om til s/h. Veldig bra dette! Imponerende! Det lyssatte gjerdet gjorde bildet ekstra spennende. Fin komposisjon.

Bergliot:)
Tom E.

Flott bilde fra mektig natur. Mellompartiet er mørkt, på grensen til det dystre, men det balanseres godt av de lyse fjellene, og ikke minst av lyset på gjerdet i forkant. Sistnevnte er noe av det som for meg hever bildet, syns den lyssettingen fungerer svært godt. Selv i s/hv har du klart å få fram hvordan solen skinner på snøen i fjellene. Kanske en ørliten høyning av kontrasten i himmelen hadde gjort seg?

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu