Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238063} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune S.
Kjempeflott bilde i fin komposisjon. Fint med de varme og kraftige tonene i kontrast til det kalde og bleke. Nesten litt absurd med kvinnen som biter i en brødbit i snøføyka:-) Likte det meget godt! Flott sett og fanget!

Mvh
Rune S
Avsluttet .
Stilig bilde,anderledes og med flere betydninger alt etter hvordan man ser på det.Blir også litt artig med jenta som så glad knasker på et eple,det kalde preget i bildet og reklamen for brød.............ja hva er sunnest da?Idag skal man jo helst leve på majones sier noen,brød er iallefall ikke sunt.Mens andre sverger til frukt og grønt.Ja tankene mine kom umiddelbart inn på alt fokuset rundt sunn mat,slanking ol.her:-)Liker bioldet:-)
Hilsen Tone!
Anne-Cathrine B.
Flott bilde og fin komposisjon - her bruker du det gyldne snitt på en utmerket måte. Du får også en flott effekt av at ''bakers''-mannen har rød jakke på seg ved at blikket dras mot mannen. Det gir en fin kontrast til det ellers så grå-hvite preget på resten av bildet. Masse fine detaljer i alle deler av bildet. Bra sett! :-)

Anne-Cathrine
Birna R.
Mange elementer å forholde seg til og du har vel ikke akkurat ''klargjort'' den indre sammenhengen mellom dem. Tror en mindre ''etter boka'' komposisjon hadde styrket dette bildet betydelig. F.eks. ved å ta mer med av grunnlinjen som binder plakat/menneske sammen.
Øyvind A.
Bra saker, fint sett og utført.
For min del kunne du gjerne hatt med noen få pixler til på høyre side, omtrent til midt på nesa. Uten at det på noen måte er avgjørende.
Ø.
charlotte s.
jeg syntes dette var veldig bra slik det er jeg,og som sagt, han røde brømannen hever bildet betraktelig,bra sett
charlotte
Avsluttet .
Nybakt brød hver dag. Å det er godt det:)
Synes du har et ganske så dristig utsnitt her. Den røde jakken er et C-moment som en ikke skulle forvente å finne akkurat slik. Stilig. Og at jeg måtte sitte å gruble hva teksten sier fikk meg til å studere det ekstra nøye.

Artig påfunn, men jeg aner ikke hva det kan brukes til?

mvh arild
Stig Børre E.
Takker for kommentarer og kritikk.
Syns Arild oppsummerer veldig godt i sin siste setning... :-)

BR: Beskjæringen ble som den ble pga et uskarpt snødekt gjerde i forgrunnen - er vel forøvrig ikke udelt enig i at jeg bør ha med noe særlig mer i komposisjonen. Takker uansett for innspill.

StigB
Jan Frode A.
Jeg har sans for dete bildet. Liker veldig godt måten det er byggget opp på, med de duse grå flatene og denne fargeklatten av en lysning i flata. Snødrevet gir et litt hustrig inntrykk, og står godt sammen med den noe kjølige grå. Dette igjen forsterker faregbruddet i bildet. Et bilde der det meste klaffer i opptaksøyeblikket.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu