The art of angling
Fremtiden er usikker for laksen i Numedalslågen, de siste 10 årene har fangstene godt kraftig tilbake, her må noe gjøres snart, før laksen forsvinner for godt. Skal elva satse på sportfiskere eller gamle fangste metoder som er meget effektive . Skal stang fiskeren på museum og laksen inn i historie bøkene for godt.
Bildet inngår i albumet Fluefiske -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ole-Kristian T.

Hei, liker dette bildet veldig godt, spesielt plasseringen av båten med fiskeren, med all luften over. Pluss fargetonene, som jeg synes passer veldig godt til motivet og komposisjonen :)
Avsluttet .

Dette syns jeg var rett og slett veldig fint.
Enkelt med duse fine fargetoner og en herlig ro over seg.
Det virker uendelig...............og jeg liker det.
Hilsen Tone!
Nils G.

Enkelt og flott med en stillferdig fortelling om fiskerne som sitter der i sin ensomhet. Jeg liker godt den entonige gule fargen over det hele. Hvis jeg skal pirke på noe så synes jeg det er litt trangt i bunnen og opp til båten, litt mer vann der ville ha gitt mer rom og ro også på undersiden av båten.

Nils
Andreas Bøe F.

Henger meg på kommentarene her. Bildet funker fint som det er for meg. Et godt stykke arbeid! Mvh Andreas
Bodil Kristine F.


Nydelig stemning, synes jeg, med de gule fargeovergangene. Linjene med fiskebåten - som peker innover i bildet, mot en fjern båt (?) gir det hele et behagelig luftig perspektiv.

Mvh Bo
Carina Hedegaard F.

Dette var vakkert! Fin sepiatone. Rolig stemnig! Masse rom i en flott komposisjon. Herlig rolig stemning her. Bra jobba!

MMvh Carina
Anne Ø.

Flott lys, romfølelese.
God komp.
Liker bildet.
Kunne det ha vært noe mer nede?

Anne
Tom T.

Hei Takk for kommentarene :) Jeg har cropet bilde i underkant noe, for å få fokus på båten, synes personlig at båten mistet noe av fokus ,ved å ha med mer av forgrunnen. Ville ha frem i bilde, det lille menneske og hvor små vi er ute naturen.
Stig Børre E.

Veldig bra! Finishen med den lette sephiatoningen fører meg tilbake i tid til da lakselordene forvaltet de beste fiskevaldene i elvene våre. Komposisjonen er knallbra og minimalistisk. Lys og stemning er også helt på topp. Et harlingbilde med svung over. (Er dette valdet nedenfor Stubben?)

StigB
Tom E.

Vakkert og stemningsfullt bilde! Komposisjonen understreker følelsen av ro og fred. Litt zen dette. Sepia et godt valg her.

Mvh TomE
Inger-Lise S.

Delikat, enkelt og stilrent, og herlig minimalistisk. Behagelige fargetoner. Jeg liker måten du har utnyttet bildeflaten på. En modig komposisjon :)

Inger-Lise
Åsmund I.

Dette hadde jeg bokmerket for å huske å kommentere det... Så lang tid gikk det før jeg husket på det...
Det meste funker for meg her. Den lave horisonten som glir umerkelig over i himmelen, sepiatonene, plasseringen av båten, motivet i seg selv og sist men ikke minst, tittelen. Kjenner følelsen på kroppen når jeg ser bildet. Å sitte i en båt, med agnet ute, alene tidlig en morgen og bare vente på at fisken skal bite. Aldri føler jeg større nærhet til naturen.
Dette er absolutt en favoritt, definitivt noe jeg kunne hengt på veggen. Meget bra.

Mvh Åsmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu