Hvilende steinkobbe
Utstyr
  • Nikon D80
  • AF-S Nikkor 80-200mm 1:2,8D IF-ED
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Joakim R.

Hei Svein.

Jeg synes dette er et fint bilde, men for meg blir det litt mye luft rundt steinkobba. Tror kanskje jeg ville zoomet mer inn, og muligens tatt bildet nærmere bakken slik at jeg fortsatt fikk med holmen der ute. Fin komposisjon av et vakkert øyeblikk.

JR
Terje S.

Ikke dårlig dette Svein. Fin miljøbilde av Steinkobben . Har ønsket meg ett tettere utsnitt men med tanke på at det er tatt med en 80-200 mm er dette meget bra. Lykke til videre. Raw konvertering og bildebehandling syntes jeg også er bra.

Mvh Terje
Thorbjørn R.

Enig med de over. Et flott bilde der du får fram et fint uttrykk på kobben. Men, som de over sier, utsnittet skulle vært tettere.
Odd E. k.

Hei Svein!

Et flott bilde av Steinkobba!
God skarphet og fine detaljer i pelsen. Steinkobba ligger fint plassert i bildefeltet og indikerer en noe ensom tilholdsplass, noe det store utsnittet frembringer. Bakgrunnen med holmen (land), er også med på å forhøye plasseringen av Steinkobba. Flott fanget der posituren er fin, med god blikkontakt.

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu