The cute little gothic girl
Tok dette for noen dager siden da meg og noen andre skulle teste ut lyssetting. Tjaa...er litt usikker. Hva synes dere fotodottere? Noen forslag til forbedringer?
Utstyr
  • Nikon d200
  • Nikkor 24-85 mm f/3.5-4.5
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roald V.

Hei Jacob,

Angående lyssettingen så ville jeg har foretrukket en mer opplyst modell. Jeg tror at den hvite bakgrunnen ødelegger for de mørke tonene. Ett forslag er å ha mørk bakgrunn å bruke samme lyssetting. Ett annet forslag er å bruke lys bakgrunn men mer lys på modellen. Det kan være at hvis mer av modellen vises istedet for den lyse bakgrunnen så vil balansen bli bedre.

Du leser sikkert ut av dette at jeg ikke vil gi bildet topp karakter, og det stemmer. Men jeg tror at med litt PS redigering så er du der!

Ser jeg en ny versjon?

/Roald
Jacob V.

Hei, Roald

Takker for kommentaren og god konstruktiv kritikk.
Synes selv at bilde ikke er av topp klasse. Jeg skal se om jeg klarer å mikse å trikse til en ny versjon i nærmeste fremtid :)


Mvh

Jacob
Petter B.

jeg liker lyset her. Tror jeg ville kuttet litt av toppen på bildet, Modellen har et bre uttrykk. prøver et utsnitt og sender deg jeg jackob:)
Avsluttet .

Jacob, portrett er noe jeg ikke er mester på. :-)

Det første som slår meg er den ''irriterende'' mørke flekken under hennes leppe, videre kommer den hvite Bh-stroppen til syne på hennes venstre skulder. Kunne med fordel vært fjernet, etter min mening da.. Ellers et greit portrett som jeg tror du kan få mer ut av.


Stå på Jacob!!!!!!!

Vennlig hilsen
Arne

Jacob V.

Hei

Takk til dere to siste for kommentarer....
Arne: Jeg prøvde å få henne til å ta ut piercingen, men det var ikke så lett som jeg hadde håpet på. He he! Skal se om jeg får klonet den vekk. Kan ta å klone vekk BH stroppen med det samme. Så den ikke ikke når jeg la inn bildet :p


Mvh

Jacob
roar h.

Jeg synes bildet er ok, men det har noen mangler rent teknisk. Posituren du har fanget modellen i er fin og den trenger ikke endres. Ville hatt noe mer lys på modellen jeg da. Dette sammen med en økning (liten) i kontrasten ville gjort seg tror jeg. Samtidig så virker også lyset en smule rett i fleisen fra hennes venstre side? Ser frem til fortsettelsen din ;-)
Helge R.

Hei Jacob!!
Bakgrunnen blir for kjedelig, samme lyset over alt. Du kan forsterke potrtettet av henne, du mister den stilige kjolen, men nå ser den litt ut som en ryggsekk.
Kutt venstresiden til tuppen av smykket rundt halsen hennes. Kapp en cm på toppen og du får et helt annet uttrykk i bildet.
Klart det hadde blitt bedre med litt mer på høyre siden.
Ei slik ''sort'' jente tåler mer kontrast for å gjøre uttrykket tøffere.
Bra forsøk du er i gang med noe spennede her, hilsen
:)Helge
Geir F.

Jeg synes nok også at piercingen ødelegger litt. Det blir bare en sort flekk. Alternativet kunne jo selvsagt være å latt lyset komme inn fra motsatt side (og at hun også hadde inntatt en ''speilvendt'' positur) og kanskje til og med fått en lysrefleks på piercingen. Da ville den blitt en aktiv del av bildet og kanskje til og med tilført bildet noe.
Ellers bra. Enig med Helge. Du er i gang med noe spennende her.

-fløde-
Jacob V.

Hei, folkens

Takker for konstruktive kommentarer og tips. Er på ferie akkurat nå (er på vei til workshop på Sicilia), så jeg skal se hva jeg klarer å få til når jeg har kommet meg hjem til gode gamle Stavanger igjen :)


Mvh

Jacob
Tommy L.

Så du knipser bilder av søstera mi du :)
Ver greie med na.
Greit bilde.

mvh
Tommy
Jacob V.

Hei

Takker for kommentaren :)
Ja, jeg gjør det. Jeg er så snill med henne så ;)


Mvh

Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu