Bevegelse
Ja så ble det en dag med godt påskevær på oss her i Lofoten også. Det har vært mye liv og røre gjennom denne påsken hva vær angår. Godt krydret påske med andre ord. Det skal være litt spenning og stormen er straks glemt når været viser seg fra denne kanten. Her er jeg på yttersiden av Vestvågøy med storhavet utenfor. Enda bevegelse i den sjøen etter noen vindfulle dager. Nærmere bestemt er jeg på Uttakleiv. Et sted jeg drar ofte til med kameraet. Langs fjæra her er ingen dager like og nye motiv dukker opp. Støysom til tider, men pytt pytt. God tid i fjæra og tok meg tid til litt filterbruk i dag og her brukt pola.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger636
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Nydelig bilde!

Bølgen til venstre skaper en dramtisk effekt som influerer resten av bildet, fargene er nydelige slik du har laget de. Det skummende vannet lengst fremme i bildet er rolig og avslappet i forhold til bølgen. Skyene skaper også en viss dramatisk effekt. Jeg finner ingenting negativt å si om bildet.

Mvh Øyvind
Espen A. I.

Meget godt komponert og eksponert. Dette var en fryd å se på.

Espen
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var ''berre lækkert'' og eit kjempeflott bilde, der du får fram stemningen, lyset og fargene på beste måte,
veldig bra eksponert og fin komp.

Mvh Inger Anne
Marit O.

Lekkert og dramatisk bilde, bølgen i venstre side lager en utrolig fin effekt og høyre side gir en fin og avslappet stemning.
Dette falt jeg virkelig for.
Anbefales.
Marit :)
MaiLis S.

Åhh,dette var flott.Et friskt bilde med herlige farger.Likte det veldig godt.mvh Mai-Lis.
Ronny A.

Hei, Roger. Her har du tatt et utrolig godt bilde som jeg med en gang ble meget glad i. Det fortjener en anbefaling, helt klart:-) Spenningen, fargene og detaljene er helt i særklasse! (digger bilder fra Lofoten..)
mvh Ronny
Erik K.

Utrolig bra bilde! Dette er virkelig et blinkskudd og helt fantastisk lyskontroll. Verdensklasse!
Anne-Lise S.

Nydelig lys og vakre farger. Flott dybde der svaberg og steiner bringer oss utover til bølgene som slår over steinene, og videre utover havet mot fjellene. Bildet heller pittelitt, men det er pirk.

Anne-Lise
Ann T.

Hei Roger - dette er et vakkert og dramatisk bilde. Teknisk meget bra og flott å se på. Nydelig lys og farger og veldig bra dypde. Liker dette meget godt!
Mvh. Ann
Anne Ø.

Kjempebra i kompen, fargene, lyset og liv med den bølgen her.
Et svært bra arbeid, falt for dette.
Anbefales.

Anne:)
Ole-Kristian T.

Dramatisk, stilig, veldig bra komponert. Flott bilde synes jeg! Slutter meg til rosen ovenfor.
Roger K.

Hei og takker for hyggelige tilbakemeldinger på bilde. Takk til dem som anbefalte bilde. Blir jo litt satt ut av all rosen, men den varmer godt. Det blir en god dag på jobb dette her. En trivelig dag til dere alle.

Roger
Inger-Lise S.

Hei Roger! Et vakkert motiv med nydelige, friske farger, fin komposisisjon og som vanlig teknisk godt!

God helg

fra Inger-Lise:)
Jens Erik J.

Hei! Dette var rett og slett fantastisk flott. Mange har skrytt her og det er fortjent. Slenger meg med på alle superlativene. Stort pluss herfra ;o)
mvh Jens Erik.
Inger-Lise S.

Hei igjen Roger! Sitter og koser meg med å se på bilder. Nå besøker jeg deg igjen og oppdager at jeg har gått glipp av underteksten din...Kan ikke annet enn å humre litt for meg selv når jeg leser at du kaller stormen for ''litt liv og røre'' og bruker uttrykket ''godt krydret'' :-)
Bildet har jeg kommentert før, og vakkert er det. Men sannelig kan du få sagt det! Herlig:-)

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Hei. Så du hadde en nyutlegging, men så har jeg gått glipp av dette. -Det var fabelaktig flott! Bildet har en god dramatikk (fint futt i bølgespruten). Bildet har også en veldig fin helhet i og med at det hvite og blå, går igjen så fint i bildet. Komposisjonen fungerer utmerket, og fjellet er nydelig. Det ser ut som et suverent påskevær :) Jeg gleder meg til høsten!

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu