Bare ett Lundeportrett
Folk er kanskje skit lei av alle de flotte Lundebilde vi får se her hver vår og sommer .Men personlig digger jeg denne karismatiske og vakre fuglen.
Ok artsportrett
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 300 mm f.2,8 VR G
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetTc 1,7 converter og iso 200. Undereksponert -1,0 Ev.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Knut Børge S.

Hei Terje!

Utrolig flott portrett av denne vakre og spesielle sjøfuglen vår. Knivskarpt noe som fremhever detaljene på lunden ypperlig, herlige farger og vakkert lys. Dus og fin bakgrunn. Ja det er en sann fornøyelse å se disse bildene dine Terje.

mvh KBS
Monika Frisvold V.

Fy kor nært og skarpt..herlig å se topp fuglebilder :)))
anbefales..... Gleder meg å se potrett av bjørnen like nært å skapt.....
mvh monika
Roar K.

Dette var jo et skikkelig herlig portrett av vår hjemlige papegøye. Skarpheten er til å ta og føle på. Flott å la betrakteren komme så nær inn på fuglen og studere detaljene.

Roar
Espen R.

Hei
Upåklagelig skarphet og detaljrikt. Fin fargemetning, og utsnittet fungerer meget bra. Lekkert!
vh
Espen
ronny s.

Håhå eg synst eg ser ein som ligger inne i øyet og tar bilde......
Laurberg G.

Flot Terje. Det er ikke noget at sige til at alle fotografer får kløe i aftrækkerfingeren. Og har de optik so her er fristelsen vel overvældende. Bare flot. mvh. lau
Adrian Dyrhaug G.

Hei Terje

Hjelpe meg! Dette var flott. Et vakkert utsnitt med nydelige farger og flott komposisjon. Særdeles bra dette. Har lagt inn noen måsebilder. Lurer på om du kan ta en titt og si din mening?

mvh Adrian Grande
Robin J.

Enig i din egen vurdering. En kjempefin fugl. Dette portrettet ble veldig bra og lyset har du vært heldig med. Et fint bilde Terje. Bjørn neste? Mvh RJ
Anne Ø.

Du verden så nært og flott!!!
Flott gjennskinn i øyet.
Du er dyktig Terje!!!
Anbefales.

Anne:)
Avsluttet .

Så nært, fin skarphet, mange fine detaljer. Topp portrett av lundefuglen.
Mvh Liselotte
Linda G.

Hei! Så flott Lundeportrett du også fikk ja Terje! Nydelig lys dere hadde....Gleder meg bare mer og mer til jeg skal dit over helga når jeg ser disse flotte bildene dere har tatt!!! Hilsen Linda
Odd E. k.

Hei Terje!

Et flott bilde av lundefuglen, der skarpheten, fargene, detaljer og lys spiller fint på lag. En fantastisk fugl vi har i vår fauna, fagrerik som få og med et godt lynne. Meget vakkert dette Terje!

Ha en god tur til Sverige. Oppdalsbjørnen er muligens på vei tilbake til Oppdal, sist sett på Dovre for en uke siden. Jeg selv har sporet den og dokumentert hans ferd på Oppdal for noen år tilbake. Blir interessant hvis den kommer tilbake til området.. det får høsten vise..

Hvh

Odd E.
Kjell G.

En slik snål fugl må studeres i detalj. En dyktig fotograf med et skikkelig bra objektiv hjelper oss til dét. Som her!

mvh kjellg
Kjell Sigurd S.

Spesiel og vakker er lunden. Fint portrett dette Terje. Bildet tåler kanskje en heving av mellomtonene. Flotte detaljer og tilstrekkelig DOF. Skulle gjerne hatt dette i samlingen og håper å komme meg til Runde en dag.

Kjell S
Svein B.

Ett fint portrett av lunden, men med en tillitsfull fugl som dette, en fotograf som deg- og med tipp topp optikk, vil jeg nok si jeg stiller større krav til det tekniske enn det jeg føler du har fått til her. Skarpheten er ok, men ligger for snevert konsentrert på hodet, mens nebbet er soft. Bildet virker også noe tungt i mellomtonene. Ikke noe dårlig bilde- langt i fra, men heller ikke heeelt i toppsjiktet av denne fuglen.

Mvh
Svein B
Terje S.

Enig med deg Svein vedr Lunden.Har ønsket bedre skarphet på nebb men slik ble det ikke denne gangen. Falt for den diffuse bakgrunn. Prøvde å lysne i mellomtone før jeg la ut men dro fort spaken tilbake. Litt smak å behag.


Terje
Tom E.

Hei!
Dette falt ihvertfall i smak hos meg.Detaljrikdommen i Lunden trer frem på en fin måte.kjempebra.
mvh tom
Espen A. I.

Jemen så detaljert og bra fotografert. Her viser du virkelig klasse, verken å få det skarpt, komponert riktig eller generelt sett. Flott er det og jeg blir aldri lei denne meget vakre fuglen!

Espen
ketil o.

Hei!
Utrolig bra portrett av lundefuglen. Lar meg imponere over skarphet og detaljer her. En behagelig bakgrunn. Et veldig bra bilde,
Mvh:
Ketil
Per Einar G.

Kommer du nærmere nå så biter jeg, dette var skikkelig close up. Det meste er sagt tidligere, et godt bilde.

Per E.
Geir N.

Et flott lundeportrett av svært høy kvalitet. Utrolig skarphet , nydelige farver og godt lys. Det er ikke ofte man ser et slikt lundeportrett. Anbefales.
mvh
Geir
Hans-Jørgen H.

Hallo Terje!
Drabern for et knall og nært lundeportrett!!!
Teknisk meget bra og veldig vakkert.
Enig i at den fremstår nesten karismatisk i sin særegenhet og fine farvespill. Se de fine linjene i nebbet....
Hans-Jørgen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu