This is the ocean (8)
Mange spennende ''vesener'', farger og former der nede....
Bildet inngår i albumet This is the ocean -
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lise U.

Dette syns jeg har en veldig fin balanse i farger og komposisjon, og mellom overflaten og det som befinner seg under. Poetisk og vakkert!

Lise U
Rune S.

Enig med Lise angående balansen. Vakre farger ifra Neptuns verden!

Mvh
Rune S
Brit M.

Meget vakkert igjen. Nydelig skille mellom lys og skygge. Det kan også se ut som om vannet velter ut over en kant. Vakre farger, med det grønne og bronsekobber. Poseidon pyntet for deg før du kom, han liker deg nok :-)

Brit
Avsluttet .

Spennende farger og lys.
Masse mønstre å studere.
Abstrakt og naturlig på samme tid.
Liker dette.
Hilsen Tone!
Lars B.

Jeg er svak for disse sterke og fyldige fargene som er med på å skape og preger dette flotte naturabstrakte bildet ditt. Det er både dekorativt og spennende!

Hilsen Lars
Laurberg G.

Hej Tove. Et rigtig dejligt billede med masser af associationsmuligheder, hvadenten disse nu måtte være af naturalistisk art eller af mytologisk. Her findes rige muligheder for at lege kompositør uden at anfægte di komposition. Den hviler i en smuk balance. God skarphed,markans, kontraster. Fine fardybde og -harmonier og en god vægtning af de mange elementer. Her kan man snakke om komposition og få mange timer til at går med at rejse sådanne teorier. mvh. lau
Avsluttet .

hei tove.
jeg liker veldig godt dine abstrakte hav-bilder.det er noe malerisk ved dem,som du har god kontroll på!!de hadde gjort seg i større størrelser i en utstilling-serie.
hilsen tom ralphino
Tove H.

Lise, Rune ,Brit , Tone ,Lars , Lau og Tom - tusen takk for poetiske og flotte kommentarer! Ja, Poseidon hadde nok pyntet litt ekstra for meg før jeg tok bilde nr.8 (og nr.7) - han er ikke dum, den karen...:))
Mvh Tove
Bjorn F.

Hei Tove.
Dete likte jeg godt.Fargerikt , fantasifullt og flott med mange spennende detailer.Kreativt.
Hilsen Bjørn.
Tove H.

Glad for at du liker bildet, Bjørn!
Mvh Tove
Inger-Lise S.

Hei Tove! Et lekkert motiv! Naturens egen malekost i abstrakt utfoldelse..Det blir flott! Nydelige farger og mønster her!
Hva angår det tekniske, aner jeg ikke hva som kreves under vann, så jeg sier bare: Lekkert!

Inger-Lise:)
Tove H.

Takk for fin kommentar. Det med det tekniske er jeg også usikker på når det gjelder slike bilder.. Utfordringer med vind og bølger (blir mest spennende bilder da) hvor du egentlig(!) vil ha både overflaten og det nedover skarpt. Samtidig er det jo ikke et ''akvariebilde'' jeg vil vise, men forsterking/framheving av lys, farger, fornemmelser- det som gir næring til fantasien.... Har oppstår det et dilemma, for en får ikke begge deler. Eller? Noen som har tips? Må innrømme at jeg tar hundrevis av bilder for å få til noen få jeg kan være fornøyd med. Dette er ett av dem jeg liker aller best.
Mvh Tove
Nora S.

Hei : )

Dette bilde likte jeg kjempe godt.. l
iker sånne litt mystiske bilder,jeg kan studere,
og tenke over : )
Får lyst til å tro at det finnes noe der nede.. noe vakkert, et vesen liksom : )
Utrolig Fint bilde jaffal !
Takk for kommentar på bildet mitt !

Nora !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu