Sommerglimt 07
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjetil D.
Undereksponert og lite kontrast... noe som gjør det ganske tamt. Dette bildet hadde blitt mer dramatisk og tiltalende med mer kontrast og i svart/hvitt.
Avsluttet .
Hei et godt sommerbilde og en god beskrivelse av denne sommeren så langt, syntes trappen ikke passer inn i komposisjonen.

Rune
Odd Tore S.
Dette må være sommeren 2007 i et optimistisk øyblikk, for det ser jo tørt ut!
Ellers er det jo passe mørkt, nesten for mørkt i dagens situasjon, hvor sola stikker gjennom og gir så mye lys fra siden at mørket på skjermen formørker detaljer.
Den tomme badetrappa til høyre er symbolsk, og burde sluppet konkurranse fra dingsen til venstre, som jeg synes virker både uforståelig og forstyrrende. Nå ser jeg jo at trappa ville kunne bli mindre interessant fra en annen vinkel, men det kan jo være muligheter som er uprøvet her.
Odd Tore
Terje S.
Utmerket dokumentasjonfotografi hvordan en Osloborger har opplevd sommeren 2007. Enkelt ,dystert og bra gjennomført.

Terje
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Kjetil; bildet er undereksponert 0,7 EV pga. høye kontraster. Tanken var å dempe effekten av refleksene i vannet til høyre og de lyseste punktene på himmelen (manglende polarfilter savnes av og til). Gjorde noen forsøk på å dra inn hvitpunktet men det forsterker den uønskede effekten. Himmelen var ellers av det ''myke'' slaget og det ville jeg beholde. Ser at S/H kunne vært en mulighet her. Betraktet på min bærbare ser forøvrig bildet håpløst mørkt ut, minner om gjenngivelsen på en projektor mot lerret. Rune; har bildet også uten trapp :-) Kanskje dukker det opp senere. Odd Tore; skulle kanskje brukt ''Glimt av sommer''... Laget i et optimistisk øyeblikk under et anfall av tro på at det fortsatt ikke er for sent for sol, varme og badetemperatur for andre enn isbadere. ''Dingsen'' er forøvrig en solstol egnet for horisontal nytelse av UV-stråler og hull i ozonlaget. Badetrappen er der fortsatt og været tillater flere forsøk, desverre. Skal jobbe videre med motivet. Takk igjen for interessante betraktninger.

Kjell S
Kjell Sigurd S.
Takk for den Terje. Vi har jo vanligvis så fine sommere her så vi får vel tåle en vestlandssommer i ny og ne :-) Håper mørekysten byr på noe bedre enn dette sånn cirka første uken i august...

Kjell S
Terje S.
Her er det det ordinære Jazz været med regn og blæst. Klok av erfaring velger jeg meg ferie på høsten. Begynner faktisk på ferie 1. August.
Godt valg med tanke på havørna bror din har valgt å gifte seg.
Syntes det var på tide dere også fikk kjenne hvordan vi har det her hjemme om sommeren. Ikke rart moldensere er ett innesluttet folkeslag.


Ha en forsatt fin sommer med ønsker om bedre vær og mange nye blinkskudd.

Terje


Terje
Steinulf L.
Savner litt kontrast og smell i fargene. Alle motivelementene hører med.
Odd Tore S.
Måtte sjekke opp bildet ditt på annen skjerm også.
Her, med lysere mellomtoner, blir det mening med dingsen til venstre også, så OK, men litt forsiktig applaus.
Odd Tore
Thorbjørn R.
Talende bilde, med tom solstol og badestige. Fin teknisk utførelse.
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker og forsiktig applaus :-)

Kjell S
Ketil K.
Fint perspektiv, og nydelig himmel. Men det spørs om innholdet ellers i bildet er nok til å holde interessen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu