Uten tittel
Teknisk sett er bilde dårlig. Har jobbet litt med det ps og liker det. Liker guttens blikk,lurer hva han tenker på. Kvinnen i forgrunnen er utydelig, men det har jeg gjort bevisst. Her lever kvinnen i et mannsdominert samfunn, men allikevel så sterk og stolt :) Setter pris på tilbakemeldinger på mitt bilde, både positvt og negativt :)
Utstyr
  • Nikon D100
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Halldór G.

Hej Oddrun
Teknisk set er dette billede godt!!!
Sort er sort og hvidt er hvidt, det er vigtigt her (og næsten altid). Billedfladen er godt udnyttet og ''liv'' i den. Højformatet virker fint.
Hvis du kun vurderer teknik ud fra skarphed/uskarphed, forstår jeg din egen vurdering.
Men billedet er spændende, giver plads til fantasien og personernes udtryk er rigtig godt.
Hilsen, HG.
Oddrun B.

Takker for din kommentar, veldig kjekt at du likte bilde :)
Var veldig usikker på det, derfor overraskende å få en så positiv kommentar:)

mvh Oddrun
Julie E.

Hei!
Et veldig spennende bilde. Er veldig enig med HG over her i at dette er et godt bilde. Tror kanskje jeg synes det er ditt beste bilde hittil. (ja, som du har vist oss her)
Mye god nerve i bildet. Fin komp. Jeg liker også godt bakgrunnen, fungerer hele veien.
Hadde kanskje vært fint om ansiktet til gutten i bakgrunnen hadde vært noe skarpere.
Alt i alt et flott bilde dette, Oddrun!
mvh Julie
Oddrun B.

Tusen takk for en så positiv tilbakemelding på mitt bilde, Julie :)
Veldig kjekt at du likte det, nå ble jeg glad :)

mvh Oddrun
Avsluttet .

Syns dette er bra jeg:) Dette er en god historie. Enig med Julie i at guttens ansikt gjerne kunne vært en tanke skarpere, men dette er et godt bilde i mine øyne.


Roy
Lise U.

Liker det antydende preget uskarpheten gir dette bildet -- på den måten beholdes avstanden mellom de som er avbildet og meg som ser på dem. God plassering av menneskene og fin fordeling av lys og skygge.

Lise U
Oddrun B.

Takker for positive kommentarer :)

mvh Oddrun
Kristoffer L.

Befinner vi oss i Marrakech her også?

Dette ganske rufsete bildet gjenspeiler en typisk flyktig stemning fra det som gjerne kan være et smug i gamlebyen eller markedet i Marrakech. Vanskelig å fotografere, ettersom folk ikke liker å bli tatt bilde av - men likevel med bra resultat.

Er forresten veldig enig med deg i din betraktning om sterke og stolte kvinner. Jeg tror knapt jeg har sett så ranke kvinner og slike stolte blikk noe sted. Selv om samfunnet - sett utenfra, med fordomsfullt nordisk blikk - kan virke mannsdominert, har kvinnene nær sagt uinnskrenket makt over hjemmets og familiens domene og indre liv - noe som har langt større betydning der, enn det har her hjemme. Kvinnenes innflytelse er betydelig, også samfunnsmessig. Den utøves bare på andre måter, og via andre kanaler, enn her hjemme. Den som drar til Marokko som innbarket norsk 70talls-feminist, løper en stor risiko for å få en del oppfatninger snudd på hodet. :-)

- Kristoffer
Oddrun B.

Takker for din kommentar på mitt bilde.
Vi befinner oss i Marrakesh i gamlebyen. Er helt enig med deg i din kommentar. Min undertekst virket kansje negativ, men var ikke ment så negativt. Opplevde selv at kvinner har en stor rolle i deres samfunn, på en annen måte enn her i Norge. Jeg reiste med mine to voksne døtre og mine to tenårings gutter, og har vel aldri opplevd den respekt som ble vist meg der. Vi pratet med mange marrokanere, og de var stolt over sin kultur og sine kvinner. Det vi opplevde i Marokko var veldig positvt og det var en fornøyelse og handle hos dem. Vi ble advart på forhånd om å ikke gå med marrokanske guider, men det var jo litt vanskelig å avslå :) for innpåtrengende kan de jo være, men dette var en opplevelse i seg selv, og inntrykkene ble bare større.
Kanskje vi var utrolig heldige, men tror det er viktig å være åpen og positiv til andre kulturer :)

mvh Oddrun
Kristoffer L.

Ja, å være åpen og positiv til andre kulturer er viktig. Og ikke minst å praktisere gjensidig respekt. Min egen reise til Marrakech endte med at jeg til slutt ble invitert til å bo hos en berberfamilie, høyt oppe i Atlasfjellene. En stor opplevelse.

Jeg tenker stadig på å dra tilbake.

- Kristoffer
Sissel N.

Strålende utrykk som sitter som det skal! Fine kontraster og flott komposisjon!
Oddrun B.

Tusen takk Sissel :) for din kommentar og anbefaling. Setter kjempestor pris på det:)

mvh Oddrun
Øistein W.

her viser du et fint og fortellende bilde.

Mvh.
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu