Anwar! En Sann Helt!
Anwar er 29 år. Han er i fra Bangladesh. I fire år har han nå bodd og arbeidet på en øy som er 200 x 600 meter. På disse fire årene har han en gang snakket med sin familie. Anwar tjener ca 100 dollar i måneden. I løpet av disse fire årene har han ikke brukt en cent på seg selv. Alle pengene blir overført til familien i Bangladesh.

For snart 2 år siden mistet familien alt de eide i en storflom. De stod uten hus og land. For pengene Anwar tjener klamrer de seg fast.

Når jeg snakker med Anwar og spør ham hva som er viktigst i livet svarer han ikke som oss: '' At familien min har det godt''. Anwar svarer:''At familiem min er i livet''. Anwar som eldstemann holder liv i dem: Mor, Far, to brødre og fire søstre. Han har et stort hjerte og alltid et varmt smil på lager. Det kan være blenende men etterhvert har jeg lært Anwar å kjenne, og ser at mesteparten av tiden er tankene hos familien hans, som han er så utrolig glad i.

For meg er Anwar en virkelig helt.
Utstyr
  • Sony s85
  • Carl Zeiss
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Nils B.

Godt glimt i øyene på helten din. Fargene er ok, men føler at du kunne beskåret det noe mer nede. Rett over merket. Mulig du også burde hatt med den armen som er kappet og flyttet helten noe til venstre.
Sammen med teksten som forteller om en virkelighet som vi her nord ikke er så kjent med fungerer bildet.

Mennesker som lever i harmoni med sin samvittighet, får alltid et vakkert utseende.
Aleksander Solsjenitsyn
mvh nbh
Avsluttet .

Rørende historie Jostein!
Godt bilde, smilet hans er sikkelig smittende.
Ivar
Jostein M.

Hei! Takker for kommentarer. For meg var dette et bilde og en historie som var viktig å ha i min portefølje. Igjen takk for at dere tok dere tid til å lese den :-)
Mvh Jostein
Ove M.

Fin historie bra bilde.
Skjønner at det ligger mye føleser her.
Personlig mener jeg at vi har veldig mye å lære av disse holdningene. Litt mer fokus på livet og ikke så mye på oss selv og materielle ting.

mvh
Roy S.

Godt bilde og fin historie Jostein.
Utsnittet du har valgt er uvant...men syns det fungerer. Første tanke var ''tett på'' historie, krever ''tett på'' utsnitt. Tror ikke jeg ville beskjært ''standar'' (blir for rettopp ned, om du skjønner)
Behold det som det er, eller gå for ultratett ansiktsutsnitt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu