Drømmen om frihet
Jeg fikk en oppgave om å tolke et dikt abstrakt. Dette bildet skal forestille en pike som er fanget og drømmer om en dag å bli fri.

''Har fått meget bra kritikk for dette bildet av min professor + diverse kjente Australske fotografer''
Utstyr
  • Canon EOS 3000
  • 28-80 mm
  • Brennvidde65mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeT_MAX 100
  • Nei
  • AnnetBa modellen legge seg på plenen og ta et fiske garn over hodet og kjetting skrått nedover ansiktet. Zoomet inn og tok bildet. I mørkerommet fremkalte jeg bildet ved bruk av filter 3 1/2 bildet ble eksonert i ca 35 sek ved F11. Høyre side måtte dodges i ca 15 sek av den totalte erksponeringstiden. Jeg måtte brenne inn gresset rundt i ca 5 sek ekstra.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Henry L.

Bildet er definitivt bra; jeg liker det jeg ser - men stusser litt på tolkningen din. For meg ser det ikke ut som om hun drømmer om å bli fri - om jeg skal være helt ærlig, virker det som hun liker seg godt.
Tor Olav H.

Jeg ser du tar sjangsen på å legge ut dette bildet likevel. Bildet er bra, så hvorfor ikke ?
Har biletter Hanoi Rocks.

# Torro
Karl Øystein L.

Hei Torro! Jeg la det ut fordi jeg endelig fikk klarsignal fra modellen, og det har jeg ventet lenge på. Det er dritt når man har kontrakter med modeller som man må holde. Hun ombestemte seg og ringte meg og sa at jeg kunne legge det ut så da gjorde jeg det.
Gjermund B.

Synest at kjettingen blir litt rar, hva med å la den gå to ganger over ansiktet? Den hvite streken på venstresiden (omtrent der kjettingen slutter) burde ikke være der.
Men det er en god ide og det er bra gjennomført.
Karl Øystein L.

Til alle sammen takk for poitiv kritikk

Hadde ikke mer en en kjetingremse tilgjengelig så derfor bare den streken. Det hvite kunne jeg tatt bort hvis jeg hadde lagt merke til det før. Takk for infoen.

HL. Jeg tolker de lukkede øynene med at hun har drømt seg bort og eksisterer i en annen verden. Derfor de lukkede øynene og fornøyde utrykket. Hilsen Karl
Henry L.

Karl, enig - jeg tenkte også på det. Men det jeg fokuserer på når jeg sier det sier ut som om hun liker seg, så er det de fornøyde lukkede øynene, ja - men også at det virker som om hun kysser lenken.

Jeg prøverer ikke å insinuere noe bondage opplegg, men måten lippen hviler på lenken så fikk jeg inntrykk av hun kysset den.

Fremdeles meget kometent bilde; det er ikke en negativ krtikk - bare en annerledes observasjon.
Lars L.

Hvordan er orginalkopien med hensyn til detaljer i skyggepartiene. Slik det vises her er det helt igjengrodd. Veldig harde kontraster.
Karl Øystein L.

Hei Lars, det er litt mer detaljer i orginalkopien på den mørkeste delen, der kan du se mer detaljer av nettingen. Orginalen er rammet inn og er på utsitlling. Dette er printen før sluttprinten. B printen er også bra, Jeg er enig i at det er litt harde kontraster. Jeg liker høy kontrast, men er enig i at jeg kunne kansje gått ned til filter 3 ved fremkalling. Skal prøve det senere og sammenligne med dette bilde. Hilsen Karl
Bengt R.

Kult bilde, Kalle.
Sånne bilder er bra, og får derfor bra kritikk.
La nemlig merke til din harme når det gjelder å kommentere bilder tidligere, og nå ser du resultatet av det.
Stå på!!!
Bengan
Thomas A.

Kult bilde Karl, funker dette, selv ville jeg kanskje slengt paa enda mer kjetting, er egentlig ingen unnskyldning aa ikke ha med nok kjetting, da maa man bare skaffe mer!
Ang kontrakter, har foreloepig ingen paa engelsk, men paa min norske modellkontrakt saa har jeg skrevet som ett eget punkt at modellen samtykker til at bildene blir lagt ut pa FotoDotNo for kritikk. Om noen tar bildet ditt derfra og misbruker det, er det jo bare aa saksoeke!!
Gaute H.

Tøft bilde. Men prøv isteden en grovere kjetting, istedet for hundehalsbandet...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu