Oktoberpus
Min beste fotomodell - Mjauen - er tilbake etter operasjon. Må huske å ta bilde av den beste siden hans der han har mest hår......
Bildet har etter min mening fine farger - som står til pelsen på katten. Litt for midtstilt kanskje. Hva synes du?
Bildet inngår i albumet Mjauen - den vakreste! -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-10 11:42:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-10 16:15:08
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 50mm macro
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Vidar S.

Jeg liker fargekomposistionen svært godt, og får en følelse av at bildet er tatt kun et sekund eller 2 før den stikker etter det den kikker på! :-)
Bra bilde synes jeg!

Mvh Vidar
Ann Kristin S.

Hei Vidar, takk for hyggelig tilbakemelding. Det var noen fugler rundt hodet på Mjauen, så det var riktig observert at han ikke satt der lenge.
mvh Ann Kristin
Terje M.

Hei Ann Kristin.

Synes dette var et fint bilde av Mjauen. Enig i at fargene står godt til pelsen. Veldig fint med løvet han sitter i. Fin skarphet. Synes ikke det gjør noe om katten er midtstilt, halen går jo uansett ut til høyre i bildet. Ser ikke at det skulle bli bedre om det var annerledes.

Mvh
Terje
Bjørn J.

Bakgrunnen forstyrrer for nye her men det er jo ting som kan rettes opp. Det blir litt rett på for meg med alfor mange detaljer som drar øyet vekk fra hovedmotivet ditt, katten. Bildet kunne med hell vært mørkere.
Ann Kristin S.

Hei Terje og Bjørn. Takk for tilbakemelding. Enig i at bakgrunnen er forstyrrende og jeg prøvde å klone vekk noe. Men det ble ikke vellykket. Lot det derfor være som det virkelig var. Jeg skal lage en mørkere utgave og legge ut den.
Mvh Ann Kristin og Mjauen
Frode H.

Et flott portrettbilde!

En flott katt med fine farger. Bakgrunnen (bladene) passer meget godt. Skarpt og detaljrikt.

I mine øyne ville bildet ha tjent på å bli beskjært litt på venstre side, slik at katten ikke er sentralt i bildet. Bildet får litt bedre balanse da.

En annen ting er at jeg kunne godt tenkt meg å se det samme bildet med en litt større blenderåpning. Da ville du ha fremhevet katten enda mer, samtidig som bakgrunnen ikke ''stjeler'' oppmerksomhet.

Jeg likte veldig godt det lyse motivet i versjon 1. Passer katten godt å fremsto som litt ''soft''.

Her er det uansett fotografen som har ''rett''. Det er det DU ønsker å få frem som er det riktige.

mvh
Frode
Ann Kristin S.

Hei Frode - takk for at du ''nærkikket'' på Mjauen (egentlig heter han Mjauen Gundersen) - verdens grommeste katt!
- og takk for veldig hyggelig tilbakemelding med forslag til endring. Jeg må bli flinkere når det gjelder blenderåpning. Kjempebra at dere på dotten minner meg på det! Ser du på mine bilder senere, så bare kom med synspunkter!!

Mvh Ann Kristin
ingeborg w.

Fin katt, hi hi... Lenger brennvidde, kortere lukkertid og mindre dybdeskarphet kan gi katten mer oppmerksomhet og omgivelsene mindre så fremt fokus faktisk ligger på katten. Hva i alle dager er det blå i gresset?
Ann Kristin S.

Hei Ingeborg. Takk for at du også tok en titt på Mjauen og kom med gode råd. Det blå i gresset er VANN. Mjauen sitter ved en liten dam vi har i hagen. Om sommeren er det springvann oppi der, men her langt uti oktober er dammen gjengrodd av planter og løv.
Mvh Ann Kristin
Malin R.

Katter er noen fantastiske pene dyr. Liker alle bildene dine av katten, pen pels og en ellers pen katt :]

Malin
Ann Kristin S.

Hei Malin.
Så koselig at du har bladd i mine gamle kattebilder. Desverre lever ikke Mjauen mer og jeg savner han veldig. Men du har kanskje observert at det har kommet en arvtager, Gulliver, som jeg etter beste evne prøver å oppdra.

Tusen takk for hyggelig fotohilsen.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu