Hun studerer sporene etter Beverens arbeidsinnsats
Dette er første gang hun har sett ferske spor etter bevertenner, og opplevelse resulterte i at hun ble sittende der med trerestene i hånden og stirre tankefult ut i luften. En fin naturopplevelse, hvor vi etterpå også fikk se en demning i elven som også var Beverens byggverk.
Bra
Utstyr
  • Nikon D 40
  • 18-55 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 360
  • Nei
  • AnnetNærbilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars E.

Hei Bård !

Nok et velkomponert og artig bilde fra din hånd. Her har du vært spesiellt heldig med utsnitt og komp. Det er helt tydelig at barnet er forundret og fasinert av det hun ser og det formidler du på en fortreffelig måte. Jeg må nok en gang gi deg honnør for dine kommentarer til bildene dine.

M.v.h.
Lars
bård s.

Hei Lars
Takker for tilbakemeldingen. Det er helt tydelig at du har studert bilde godt før du gir tilbakemelding, det kaller jeg proft og seriøst ! Din uttalelse om at barnet helt tydelig er forundret og fasinert over det hun ser er et stort pluss til deg som kritiker. Du har lagt merke til den minste detalj i bilde, flott !
Hilsen Bård
Anke S.

jeg r 65 år og bymenneske,men har hold ut i 38 år på landet.Noresund med 2300,kanskje nå 2500 innbyggere,3 bensinstationer,en kro,en skole,en buttik,en bank og et gamlehjem,men den slags har j ikke sett her.Selv j ville ha stoppet opp og beundret den fantastiske jobben beverne har utført her og ville i allerhøeste grad ynnet våre barnebarn å se det også.De hadde nok stått der like forundende ,som den lille jenta på bildet ditt,som r så bra!
Vi hadde gleden av å ha hatt besøk i tre dager etter hverandre av en perlugle,som satt på en gren på fyglestativet og tilfeldigvis kom barnebarna og fikk oppleve d også.Klattret på stoler og stilt opp i riktig position,så slo j på helårsbelysningen i buskene og der satt hun enda,den lille søte ugla og ventet på mus,som j fikk forklart av min naturkjære ektefelle.
Trist ,at alltid noen må gi sitt liv,sånn at andre kan overleve.akkurat d r ikke så koselig med d naturgitte,men sånn r d og sånn vil d alltid være.
Gud skje låv har de fleste menneskedyrene blitt mere siviliserte,men akk hvor mye forferdlig r d de tross alt har på samvittigheten!!!
Helt jævelig!!!Du må vite at j r tysk og j skammer meg over mine landsmenn's utrolige handlinger,selv om j ikke r årsaken til noe og ikke ha bidratt med noe av d.
Men nå må j gi meg og tenke på noe mere koselig igjen,barnebarna!
Med vennlig hilsen ifra Anke
bård s.

Hei igjen !
Noresund hvor er nå det ?, jeg burde sikkert ha visst det men sånn er nå det. Veldig viktig at barnebarna får med seg noe av naturens herligheter, og at det ikke bare blir et liv bak en pc.
Perleugle, ja det skulle jeg gjerne fått et blinkskudd av, høres fint ut.
Krigens grusomheter må vi legge bak oss, verden må gå videre !
Takker for din kommentar.
Mvh
Bård
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu