Tåkebjørn
Dette er et av mine første bjørnebilder. Det ble tatt inne i ingenmannsland mellom Finand og Russland hos Lassi Rautiainen.
Jeg får alltid ilinger nedetter ryggen når jeg ser på disse bildene fra Finnland, siden de lokker frem minner.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Canon 100-400
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Pål E.

Hei,

Vakkert naturbilde med bjørn i miljø. Har ikke sett mange bilder av bamsen i tåke før, noe som i seg selv gjør bidraget severdig. En misunnelsesverdig opplevelse!

mvh,
PE
Mina W.

Missunelig absolutt!
Føler ikek det er så mye ''negativ'' kritikk man kan gi på slike bilder. Siden dette er noe som ''skjer'' og man da,i allefall jeg, blir litt i ekstase.
Et vakkert bilde av en vakker skapning i et vakkert miljø.
Tåken gjør slik at det blir kjempe bra, syns jeg. For da blir det mystisk og drømmende.
Pluss at du på en måte legger inn et lite god ord om bamsefar og mor(: Så lenge man har respekt for naturen går det om oftes bra.
Alt i alt. Veldig fint bilde(: *klapp*
Bjørn F.

Hei hei,
Spennende opplevelse du har hatt der regner jeg med, Skal ikke si mye om kvaliteten da det avhenger av så mye. opplevelsen er det som teller mest i slike øyeblikk og skulle gjerne vært der selv..
Gratulerer med et spennende bilde en tåkemorgen.
Hilsen Bjørn
Tove H.

Trolsk og vakker tåkestemnig på dette bamsebildet. Spennende!
Mvh Tove
Avsluttet .

Du og du...dette var virkelig et flott motiv. Den trolske skodda, bjørnen, miljøet. Og ikkje minst speilinga!! Den løfta bildet opp fleire hakk. Komposisjonsmessig eit flott bilde, fargemessig også. Det duse gjer bildet meir spennande. En liten pirketing: den lille greina til venstre ( ikkje den øverste, men den nedom ) hadde eg ville fjerna, sidan eg synest den forstyrrer litt. ellers eit flott bilde:) Mvh Mari
Kjartan T.

Nydelig stemningsbilde av bjørnen, med både tåke og speiling. Dersom det var mitt bilde ville jeg ha tilført bildet mer av de mørkeste tonene. Går du i levels i Photoshop kan du se at det er langt igjen før det gror igjen her, og tåka stjeler jo kontrast så slik skal det være. Synes likevel at dette ble vel mye av det diffuse.

Men bevares: Bildet er suverent, og det tar igjen alt det mangler på den tekniske siden ved den magiske stemninga.
Håvard S.

Heisann!
Et aldeles nydelig bilde. Sikkert en stor opplevelse!
En mystisk stemning med tåka. Fint miljø og likte at du hadde tatt med en liten kant av myr nederst i bildet. Speilinga du har fått til her er av høy klasse!
Anbefales med glede.

Mvh. HåvardS
Jan Inge K.

De kommersielt drevne bjørneåtene i våre naboland gjør det vel forholdsvis enkelt å komme bjørnen på fotohold. Det er imidlertid ikke dermed selvsagt at de fotografiske resultatene må bli all verden. Lys- og værforhold ser ut til å stelle til problemer for den spente(?) fotograf. Jeg synes du har løst disse problemene på en suveren måte her...
Egil S.

Sikker på at dette er en bjørn?
I tåka ser jo ofte mye likt ut - det kan jo også være en russer som ligger på lur... O:)

Meget flott bjørnebilde.
Han spisser ører ser jeg, så han har nok teften av deg. Skummle saker.
Meget meget bra dette!


Mvh.
-Egil

frank ove v.

Flott bjørnebilde. Tåkedis og speilbilde og at bjørnen ser mot meg gir rette stemningen. Kvisten som stikker i øvre ventre del av bildet tar litt oppmerksomhet for meg, men det er kanskje både pirk og sært fra meg, eller..
frank ove v.

Flott bjørnebilde. Tåkedis og speilbilde og at bjørnen ser mot meg gir rette stemningen. Kvisten som stikker i øvre ventre del av bildet tar litt oppmerksomhet for meg, men det er kanskje både pirk og sært fra meg, eller..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu