...
Jeg var så fasinert av bergarten på Færøyene, og da jeg spurte hva den het, fikk jeg svaret i tittelen.
Bildet inngår i albumet Føroyar -
Utstyr
  • HP 912
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kent Inge O.

Flott struktur i fjellet. Skjønner godt at du fotograferte det, men jeg syns deseverre at lyset i bildet blir litt flatt. Skulle likt og sett det samme motivet i kveldslys. Da hadde du mest naturlig også fått litt mer farge på himmelen.



Roy S.

Spennende vulkanske former. Komposisjonen mangler et fokuspunkt men absolutt brukbart for det.
Eskil O.

Spesielle formasjoner i fjellet. Sikkert mange detaljer å finne der.

Eskil.
Jan Egil K.

Ikke helt vanlig, mere glass-aktig, med jevne bruddflater og skarpe kanter, enn vanlig her ute. Jeg vil tror du har vært i nærheten av Tórshavn, selv om jeg ikke kjenner igjen stedet. Men jeg var temmelig sikker på at det var færøysk stein når jeg fikk se 'frimerket', ja!
May-Lise L.

Takk for kommentarer! :) Jeg hadde en fantastisk uke på Færøyene(jeg gynger ennå etter båtturen!), og dette bildet er fra Suduroy, nærmere bestemt; Tvøroyri.
Anders E.

hvis ikke himmelen tilfører bilde noe kutt den ut.
det burde man gjort her.
let etter linjer og dynamikk i fjellets fine former.
Avsluttet .

Jeg synes at himmelen ikke bør kuttes ut. Himmelen er myk og lys, mens fjellet er hårdt og kantete. De fremhever hverandre. - Men hvis man gjør som du foreslår og leter etter linjer og dynamikk i fjellets former så trenger man ikke himmelen som kontrast. - Men det er selvfølgelig flere måter å ta bilder på. Det finnes ingen fasit.
Marius J.

Flott struktur i berget her ja, enig i kommentarer om at himmelen blir litt lys !
Nils B.

For meg som ikke har sett basalt så var dette stilig. Flotte glatte, ja nesten plastik aktige flater. Synes det er flott med de skarpe kantene opp mot de rolige flatene. Selvfølgelig kan vi diskutere utsnitt, men jeg synes det er bra. Er enig med de som nevner himmelen.
mvh Nils
May-Lise L.

Jeg hadde heller ikke sett basalt før og falt helt i staver! :) Ang. himmelen, så vises den som den var, og slik ville jeg ha den. Kunne nok ha eksperimentert med den om jeg hadde hatt mer tid. Men jeg kunne ikke la de andre 25 vente på meg hele tiden......! Takk igjen for kommentarer :)
Jan Egil K.

Uten himmel, blir det ikke noe opp eller ned i bildet - det blir bare struktur tilbake. Valget mellom dokumentasjon eller ''abstrakt'' bilde?
Steinulf L.

Enig med overnevnte. Uten himmel, ingen orienteringspunkter. Fint bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu