Under belysning
Utstyr
  • Panasonic NV-MX300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ishi K.

skjønt bilde det, fint lys på babyen, men kan tenke meg litt klarere kontur på mannen... og litt for mye å se på i bakgrunnen også.

mvh K.
Inge Alexander S.

Det som er meningen her, er at babyen er selve motivet. Damen (altså ingen mann) som sitter og holder babyen skal ikke stjele noe oppmerksomhet, derfor litt mørkere. Jeg synes planten i bakgrunnen faktisk skaper litt stemning.
Det jeg vil legge til er kanskje at jeg ikke burde tatt dette bildet med digitalkamera for å få det litt skarpere. Ellers er jeg ganske så fornøyd med bildet. Ble forresten veldig fint da jeg printet det ut...litt mørkere og klarere.
Arild S.

Konturen av damen opptar for stor del av bildet etter min mening. Du kunne beskjært kraftig oppe (midt på håret) og venstre (litt inn på nakken) slik at de lyse partinene blir borte. Da får du mer fokus på barnet. Om du hadde gjort utsnittet slik allerede ved opptak tror jeg ditt kamera hadde fått bedre arbeidsforhold også (med tanke på riktig lyssetting etc.).
Mvh Arild
Ishi K.

skjønte godt at babyen var selve motivet, men som AS sa, er konturen til damen (beklager for jeg tok feil) altfor mørkt og tungt presentert i bildet. letter lyset lite grann der vil slett ikke ta bort oppmerksomheten, men bidrar til mer stemning i bildet, mener jeg...

ellers enig med AS om utsnittet.

mvh K.
Inge Alexander S.

Unnskyld meg, men jeg synes alle er litt for opptatt av kutting her. Damen skal ikke vekk fra bildet dessuten skal man IKKE kutte personer. Lyset damen har i håret er med på å skape stemningen i bildet. Tilstedeværelsen av damen skaper også en form for sikkerhet. Kanskje dere ville vært litt mer fornøyd dersom frisyren denne dagen kunne vært bedre? :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu