i farta
utrolig hva noen skarve brødskalker kan gjøre for å få opp farta på denne krabaten:-)
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thorbjørn R.
Dette er bra. Teknisk fint i behagelig lys. God skarphet på hodet og fin bevegelsesuskarphet på vinger og ben. Vannspruten bak er også et pluss.

Skal jeg finne noe å pirke på, så med det være at utsnittet kanskje er litt trangt - men dette er nok en smakssak.

Selv om dette ''bare'' er en måke, så er bildet meget bra etter min mening. Det tekniske sitter flott og take off'en er en fin situasjon.

Meget bra!

Mvh Thorbjørn
anders s.
tusen takk for en hyggelig kommentar thorbjørn.
hyggelig å høre at du likte bildet.
angående utsnittet så har jeg prøvd meg litt frem og tilbake og jeg for min del likte
dette utsnittet her best.men som du sier selv så er dette en smakssak.
ha en god helg mvh anders
Ivar B.
Dette ble bra Anders. God skarphetpå hodet og fin bevegelse i vinger. Dråpene bak er fint krydder. Synes utsnittet er en tanke trangt jeg også, men dette funger absolutt bra. Stå på Anders. Mvh Ivar.
Ellen Merethe F.
Hei!

Så det var noen som kommenterte ''bare en måke''...
En måke er bare ikke en måke, jeg er oppvokst med disse fuglene meget tett innpå meg. Så jeg er kjent med deres gemytt og særpreg, det er en vakker fugl !
Denne fugelen betyr mye for meg. Å jeg synes har tatt et MEGET godt bilde av måken, du får frem godt det uttrykket i ansiktet til fugelen.

Nå er ikke jeg så flink med å gi tilbake melding på bilder siden jeg er fersk! Hehehe Men synes det var et fantstisk bilde! Bakgrunnen er der, men den forstyrrer ikke, uttrykket på måken er høydepunktet med hele bildet!
anders s.
takk for kommentarer ivar og ellen.hyggeligt å høre at dere likte bildet.

ellen-en måke er like verdifull i faunaen som hvilken som helst annen fugl. og det er alltid like hyggelig å få en ærlig tilbakemelding på bildene mine uansett om det er amatører,eller proffe fotografer som skriver den.

ivar- jeg skal stå på,og det må du også fortsette med.alltid koslig når jeg ser nye bilder fra arkivet ditt :-)

mvh anders
Roar K.
Litt mer luft foran høyre vingen så hadde dette vært helt perfekt. Ellers er jo allerede det meste sagt her.

Roar
Thorbjørn R.
Når jeg skrev ''bare en måke'', så lå det ikke noe nedvurdering av måken som art i dette. Poenget mitt er at dette er et veldig vanlig og tilgjengelig motiv, så da kan man i større grad forvente at fotografen gjør noe mer ut av bildet enn en ren avbilding. Og det synes jeg som sagt du har lyktes bra med her.

Mvh Thorbjørn
Ketil K.
Flott bilde av en 1. årig ungfugl sildemåke. Vannspruten er nevnt og bra fokusplan. Litt trangt i forkant selv om jeg ikke synes det gjør noe her, og du ville fort mistet det tette bildet ved å ta med mer. Bra lys.
anders s.
takk for kommentarer roar,thorbjørn og ketil.hyggelig å høre at dere likte bildet.

thorbjørn- er helt enig med deg angående at det bør kreves mer kvalitet på måkebilder enn feks en tiur,og jeg blir overhodet ikke fornerma for at du sa ''bare en måke'' å få måkebilder er noe alle kan klare lett, så jeg forstår godt hva du ville fram til:-)

ketil- takk for opplysningen. jeg er desverre helt håpløs angående navn på fuglearter:-) så det er godt med litt kyndig hjelp.hyggelig at du likte bildet:-)
Kjell Sigurd S.
Fin oppflukt i flott lys. Vannspruten og bevegelsene i vingene er flott. Teknisk lite å bemerke. Neste gang fanger du den rett i mot :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu