Snart i drømmeland!
Min yngste datter som er på tur inn i narkose. Har leddgikt og må inn med jevne mellorom for å tappe leddvæske og få satt injeksjoner. For ordenskyld har hun det bra i hverdagen med medisiner.
Et greit dokumentasjonsbilde på at de små også kan ha sitt å slite med i hverdagen.
Bildet inngår i albumet Barn -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-11 15:11:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon Ef 50mm/F.1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetHandholdt! Kun beskjært litt,samt nedskalert til foto.no str.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger6018
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Johan S.

'Et greit dokumentasjonsbilde på at de små også kan ha sitt å slite med i hverdagen.''

Ja, men et sterkt et. Det jeg liker spesielt er at du går så tett på modellen, men likevel får med nok atmosfære slik at det er ingen som behøver å misforstå situasjonen.

Johan
(far til to)
Jan Inge K.

En type bilde vi kanskje ser for lite av? Her har du gått tett på og fått et nært og godt bilde av en (for de fleste) litt skremmende situasjon...
ketil o.

Takker så mye for kommentarene til bildet!

-Johan

- Jan Inge

Mvh:
ketil
Ivar B.

Hei! Ingen hyggelig situasjon dette for små barn. Jenta ser riktignok ut til å ha vært med på dette før. Jeg synes blikkontakten med jenta i versjon 1 er fin. Fin nærhet i situasjonen, samtidig som antydningene av miljøet forteller historien. Mvh Ivar.
ketil o.

Takk for kommentar til deg også Ivar!
Personlig synes jeg nok også at det er blikkontakten som gjør mye av bildet her. Oppdaget det selvsagt ikke før jeg lastet ned bildet. Men det er jo fortellende,selv på tur inn i ''drømmeland'' holder hun fokus på fotografen/pappan.
Ser det er et imponerende besøkstall på dette bildet,men få som har kommentert det. Kan årsaken være at det ikke er så lett å kommentere ''slike'' bilder med barn involvert?

Mvh:
ketil
Avsluttet .

God kveld Ketil,

Fortellende og bra bilde. Liker spes den lille kontakten du har med dattern din her. Ikke bare og bare når unga er syke. Sterkt bilde.

Mvh
Tommy
Johan S.

Jeg tror du har rett i det du sier om at bildet er vanskelig å kommentere bilder av barn i vanskelige situasjoner som f.eks. denne Ketil. Personlig reagerer jeg veldig på slike bilder. Det at barnet holder blikk-kontakt med pappa så lenge som mulig er sterkt.

Johan
Monika Frisvold V.

Hei
Jeg synes bildet viser en vis ro.... Tydelig har denne jenta gjort dette mange ganger før...? Bildet mitt forteller om trygghet...ved å ha sine der akkurat i det hun får siste narkosebiten... Dette er sterkt... Og kanskje verre for mor og far eller den lille som ligger der.... Et meget fortellende og godt bilde....
mvh monika
anders s.

eg ønsker dattera di all den lykke hun kan få
og håper at helsa blir bedre etterhvert med bedre medisiner og ny forskning
er trist med yngre mennesker som blir syke
du og dattera di for ha en god helg
ps bildet var bra,men jeg føler at det ikke er det viktigeste å få fremheva her.
mvh anders
Svein O.

Hei ketil

Dette var et sjeldent sterkt bilde. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å finne sengen nå, men må se til datteren min et par ganger ekstra nå kjenner jeg. Det er ingenting som er så vanskelig og vondt som når ens egne barn blir syke og jeg beundrer deg for å klare å dokumentere situasjonen på denne måten. Man kan jo gjerne si at det går rutine i det, men det er ''plakat umulig'' å distansere seg fra det når det er dine egne barn. Kanskje på grunn av det, at det er ditt eget barn, har du her, og i det forrige bildet, klart å fremstille det mest følsomme ''preop''-bildet jeg noengang har sett. Det som kanskje imponerer meg mest er skarpheten i bildet, blikket til datteren din og fargetolkningen i bildet. Jeg kunne ikke ha tenkt meg å ha gjort det annerledes selv. versjon #2 synes jeg vel egentlig mest at er ubehagelig, men allikevel ekstremt godt dokumentert. Dette her likte jeg godt, på samme tid som jeg føler med deg og ikke får spesielt gode assosiasjoner...
-det er, til tross for ovennevnte, verdt en anbefaling. Jeg ønsker henne god bedring og håper at alt går bra.

takk for et godt og sterkt bilde...

mvh
Svein
Avsluttet .

Jeg synes bildet er utrolig fortellende i seg selv.
Veldig bra.
Mvh
Eva
ketil o.

Takker så mye for kommentarene til dere siste også som har vært innom mitt bilde fra operasjonssalen. Setter stor pris på alle kommentarer!

-Tommy S: Liker også hennes blikk.

-Johan : tror nok det jeg også,vi mennesker reagerer forskjellig,bra er det.

-Monika : Det stemmer nok at hun har gjort det noen ganger. Hun er nok ikke så rolig som hun ser ut her,er ikke noe hun ser fram til akkurat. Her har nok likegyldighetsmedisinen virket en stund.

-Anders :Hun fungerer helt fint i det daglige med medisiner. Kan om hun er heldig vokse dette fra seg. En får bare håpe på det.

-Svein :Hyggelig at du likte det og at det gjorde inntrykk. Leddgikt både kan og er nok smertefult før en finner de rette medisinene/dosene. Men det er absolutt en sykdom man i dag kan leve og fungere godt med. Selvsagt er det trist når små barn rammes og en opplever deres smerte. Men samtidig er det jo sykdommer som er mye mer alvorlige,tenker da på bla.kreft. Det må nok være en forferdelig situasjon for de det gjelder,både barn og pårørende.

-Eva: Hyggelig at du likte det.

Mvh:
ketil
Elise S.

Flotte bilder begge to. Beskjæringen sitter perfekt. Den får med seg sitivasjonen, stedet og det gode utrykket på en flott måte. Spennende settig, og som nevnt, det setter følelsene i sving med ettertanke. Det er noe sårbart med hele settingen. Kan man ønske seg noe mer av et foto? Kjenner følelsen hennes i blikket.

(har hatt leddgikt som barn, og vært igjennom det der flere ganger, men er av de heldige og har vokst det av meg HURRA:) Men sendte min sønn på oprasjonsbordet for å ta mandlene og polyppene, da var jeg ikke høy i hatten:) Det føles værre.

Sterke og gode bilder:)
-Elise-
ketil o.

Takk for kommentaren Elise!
Hyggelig at du likte bildet. Liker selv bilder som setter tankene/følsene i gang.
Hyggelig at du ble kvitt leddgikta,da er det håp for lillefrøken også. Ser ut til at bildet har pirret folks nysgjerrighet i forhold til visninger. Litt overaskende lite respons på kommentarene i forhold til antall visninger...... Kan en mulig konklusjon være at det ''fenger'',men samtid ikke er så lett å kommentere slike situasjoner???
Ha en fin fotohelg,
Mvh:
ketil
Ivan H.

Hei,

Her er det blikket som bærer nesten hele bildet.
Settingen er med, men det slørete blikket sier også mye.

Min mor fikk leddgikt da jeg var 1-2 år gammel og sitter nå for det meste i rullestol. Håper leddgiktpasienter har bedre forutsettninger nå enn på 70-tallet.

Sterkt bilde, særlig med teksten.

For å ta med litt om det tekniske så fungerer dette også i s/h.

Hilsen
Ivan Holmedal
ketil o.

Hei Ivan!
Takker for kommentaren til bildet. Føler nok også på at ''blikket'' er som gjør bildet her. Det er nok bedre medisiner i dag en på 70 tallet,så forutsetningene er nok atskillig bedre i dag.
Liker s/h ideen din,syntes det fungerte fint.
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu