,,,valmue,,,
...litt manipulert, med kontrast og USM.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ken L.

Flott bilde! Likte den maleri feelingen det har!
Mvh Ken
Eirik V.

Pent! Jeg liker fargene veldig godt, bakgrunnen er også meget bra. I motsetning til KL kan jeg styre meg for maleri effekten. ''...litt manipulert'' skriver du, personlig kunne jeg tenkt meg at du holdt litt igjen.
Tom A. T.

Utsnitt komp og farger syntes jeg er bra, men manipuleringen er jeg mer usikker på. Sitter med en følelse av at originalen må være et bra bilde, men det er jo ikke aller verst dette heller. Kanskje litt mørkt og tungt i kantene.
mvh Tom T
Povl Kjeld H.

Hej Eskil.
Meget flot, men som Tom så tror jeg også original billedet ville være flot, flotte farver.
mvh - povl
Ishi K.

Liker det du har gjort! Enig med KL men også EV, du må bare slå ut håret!

:) K.
Arild S.

Hei Eskil.
Enkelt, pent og stilig med fine farger og lys. Men...

Jeg klarer ikke å unngå tanker om uskarpt, støy etc. samtidig. Sånn er det bare, men jeg lover å jobbe internt med saken. :)
Jeg elsker selv å sitte og eksperimentere med forskjelige saker på PC'n, og noen ganger spretter det ut interresante ting. Denne syns jeg er best når den ses på litt avtand.

Arild
Tom B.

Jeg skal være den aller siste til å si no' galt om PS effekter, men du må være nøye ! Dette skjemmes av slurv (ser du de lyse elementene ved stilkene og undersiden av blomstene ?).
Bildet i seg selv er vel litt bob-bob, men ville blitt bedre med et mer nøyaktig håndtverk.
Forøvrig - keep on playing !
TomB.
Eskil O.

Joda, det er til de grader overjustert med kontast og sharpeneffekter, håndtverk og håndtverk? Lagde mange varianter,ser også at det lyser fra stilk og blomst, men artig lell. Takker for tilbakemeldinger.

Eskil.
Nils B.

Jeg synes dette var spennende. Det er sansynligvis mange av oss som sitter å prøver å feiler. Flott Eskil, Fortsett det gode arbeidet.
mvh Nils
Linn A.

En intressant bild. Jag gillar de du åstadkommit i det digitala mörkrummet. Om jag skall vara petig finns det två saker att anmärka på: det ena är att den vänstra blommans vänstra kronblad ser ut att vara inklippt i bilden. Det andra är att det kring stjälkarna finns en smal, smal vit rand som stör.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu