Fin, gammel årgang.
Ikke tilsiktet, men lar likevel dette bli et lite apropos til ''EU-debatten'' som Olav R`s flaggbilde har utløst. Vi har mye flott og særnorsk å være stolt over, som i all beskjedenhet slike gamle færinger fra Trøndelagskysten. Vi må likevel ikke glemme at selv om vi står utenfor EU så kan vi ikke gjemme oss bort i disse fjordene og blant disse fjellene, vi er en del av et større fellesskap enten vi vil eller ikke. Det skader ikke å løfte nisselua over øynene av og til.
Utstyr
  • Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole Martin E.

Hei Fred. Et fint bilde! Du fant tydeligvis mye spennende på din ''kystrunde''. Kanskje det hadde vært fint med en markert ramme (ikke svart)?
mvh olemartin
Frank W. G.

Mye fint her, men det røde på venstresiden tar veldig mye av min oppmerksomhet. Ellers fine og flotte farger.

Frank
Fred S.

Hadde et dilemma der; Frank W: Det røde er jo seilet på færingen; om det (eller for den saks skyld færingen selv) er så gammelt er jeg ikke sikker på, men begge er i alle fall laget etter godt ,gammelt ''mønster''. Seilet er mao en vesentlig del av helheten, samtidig hadde jeg ikke nok vidvinkel til å få med meg mer (sto på en smal flytebrygge), så jeg fikk ikke med mer. Forsåvidt heller ikke noe problem for meg å velge å ha med seilet, jeg er ikke så finstemt på tekniske/komposisjonsmessige detaljer som enkelte her. Kan vel bli det med tid og stunder....
vh FredS
Hei ;Ole Martin; trodde du var midt i flyttesjauen. Jøa var fin, men er lei kystnatur for en stund nå. Fred
Povl Kjeld H.

Hej Fred.
Flot billede, men jeg mener også at det røde sejl ikke burde ha´ været med, men det er jo en smags sag. Flot og skarpt billede.
mvh - povl
Avsluttet .

Kjæmpebilde! Seilet forstyrrer meg lite, men den der vaieren, som antaakelig holder masta(?), den deler opp bildet på en, for meg, uheldig måte. En av lærerne mine på etnologi (UiO) hadde trebåter på trøndelagskysten som en viktig faglig bakgrunn, og helt klart, masse fint der.
Olav
Fred S.

Sønnen min, som er webdesigner, mener av en pussig grunn at han ikke behøver å drive med fotografering for å være en dyktig designer. Men han har i alle fall mer enn nok billedforståelse til å påpeke at dette fordømte seilet ødelegger bildet, og når så kommentarene her går i samme retning, må jeg vel bare gi meg: Seilet er nok et fremmedlegeme i bildet. Dere har rett ! (Men hvis noen mener det motsatte er jeg VELDIG åpen for nye innspill; jeg liker dårlig å innrømme feil.
vh FredS
Avsluttet .

Sønner skal høre på sine fedre, og ikke omvendt. Seilet er helt ok, det, men den vaieren, derimot ...
Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu