GOD PÅSKE
Jazz-trioen, L.E.G.trio, frå Flekkefjord framfører Easter Suite av Oscar Peterson - av mange kritikarar ansett som hans mest anerkjente - og ukjente -musikkverk. Dette er første gang Easter Suite er blitt oppført i Norge. Originalen fins her: http://www.youtube.com/watch?v=nXMWnhZy3MQ

Utstyr
  • Leica M6
  • Summicron 50/2 DR
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Tri-X TX 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Simon Z.
Virkelig flott bilde som falt veldig i smak. uttrykket til bassisten går på en måte sammen med den religiøse avbildningen i bakgrunnen. Begge bærer et spesielt preg i ansiktet. Komposisjonen er med andre ord bra.

Hva er det egentlig som gjør disse rangefinder(avstandsmåler) kameraene så spesielle? Eller hvorfor benytter du det?

Mvh, Simon.
Anne-Lise S.
Godt portrett med flott ansiktsuttrykk som vitner om innlevelse og noe melankolsk. Super skarphet og fin bruk av gråtoneskalaen. Jeg synes det sakrale maleriet i bakgrunnen er litt malplassert direkte over hodet til bassisten. Tenkte du over hva et skritt til høyre kunne bety ift. plasseringen av bassist og maleri ift. hverandre? Dersom du hadde tatt det skrittet ville de to vært mer fristilte fra hverandre og du ville oppnådd en noe bedre komposisjon ift. hvordan øyet ledes. I tillegg ville du unngått at det lyse området fra personen i maleriet steg rett opp fra hodet til bassisten. Samtidig ser jeg at dette kan være et bevisst valg ift. selve situasjonen med påsken, der bassisten kan se ut til å tenke nøye over påskehistorien... Likevel...

Ønsker deg ei riktig god påske med gode toner i hodet!

Anne-Lise
Avsluttet .
Finurlig greie å se forholdet mellom de to ansiktsuttrykkene - hhv hos musikeren og han karen på maleriet der bak. Litt samme type ettertenksomhet, konsentrasjon eller hva det er i dem begge. Fint musikerportrett.
Avsluttet .
Flott påskebilde hvor du får fram både påskebudskapet og innelevelsen i musikken på en flott måte.Liker at mannen er skarp untatt hånda som spiller.Fint utrykk og et bilde å bli glad i.
Hilsen Tone!
Per Olav V. T.
Liker stemningen du formidler her, men sier meg enig i en del av vurderingen til Anne-Lise Stangenes med ett skritt til høyre. Tror jeg ville vurdert en plassering med mer luft på høyresiden, men ser også mulig antydning til noe forstyrrende elementer der? Uansett flott presentert! God Påske :)
Per Olav
Isar P.
Flott bilde. Fine toner, elsker uttrykket paa mannen som spiller, og hode bak ham som ser ned paa ham.
Knut-Inge J.
Mange takk for hyggelege og konstruktive tilbakemeldingar! Ser poenget med innvendingane, Anne Lise og Per Olav. Ville imidlertid gjerne ha det blikket ned mot musikkaren, som Isar påpeiker. Dessuten ville eg fått trøbbel både med for- og bakgrunn dersom eg hadde bevega meg til høgre (Flygel, lysbildeskjerm m.m.)
Simon: Personleg bruker eg mest mellomformat, men til småbilde-opptak syns eg rangefinder er ypperleg: Super optikk, små og kompakte, arbeider stille, tolererer lange lukkertider (ingen speil som slår og skaper rystelser). Leica'en treng dessuten berre batteri til lysmåler - og er difor alltid berett. :-)
Tom Armand H.
Hei på deg.
Nok et flott bilde fra deg Knut-Inge. I mine øyne er dette bildet perfekt...
Ansiktet som ser ned på bassisten, ansiktsutrykket og ikke minst lyset i ansiktet. Bevegelsen i i hånda og fingrene får det hele til å svinge. Kontrastene skaper en akkurat passe alvorlighet som helt sikkert passer til stykket som blir spilt:-) Kan ikke i mine villeste fantasier tenke meg hvordan dette skulle kunne bli bedre...
Lukta av TriX og kjemikalier er et pluss selvfølgelig:-)
Du er helt klart en av mine favoritter her ute på dotten! Anbefales
Knut-Inge J.
Hei, Tom Armand. Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding og mange gode ord. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu