Mitt første
Hei der.
Jeg er ikke kommet opp på amatørnivå engang, men liker å ta litt bilder i ny å ne. Har ikke tenkt på noenting når jeg tar bilder, m.h.t ''komp'',plassering o.s.v. Ville bare sende inn ett bilde av Vår som jeg synes er fint. Har imidlertid blitt så inspirert at jeg tenker på å anskaffe meg ett Canon S40.I'll be back. Jon
Fotograf
Utstyr
  • Sony DCR-PC 110
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTrykk på utløser, vent til kameraet bestemmer seg for å ta bildet, se hva det blir.Ikke godt egnet for stillbilder
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Det er nok mange som har grunn til å misunne deg det bildet der ... fint med de tre ''nivåene'' som skaper dybdevirkning ... og fint med den røde lua som gir kontrastfargen til det grønne ... jeg likte bildet ditt!
Eskil O.

Koselig situasjon, syns stråene er litt dominerende. Litt høyere plssering av kamera og du ville unngått det.Blir artig å se flere bilder.

Eskil.
May-Lise L.

Syns også at dette var et fint bilde :D Men jeg ville nok nappet vekk stråene, ja. De kan også i etterkant fjernes i et fotoredigeringsprogram. Når du er blitt litt mer amatør ;) Kom igjen! Gi oss flere bilder!
Elisabeth W.

Hvis dette er utgangspunktet, og du har inspirasjon og lyst til å lære noe, så kan det bli morsomt å følge med på bildene dine.

-- Elisabeth
Jon L.

Hei og tusen takk for kommentarene.
Dere vet å fare forsiktig med de nye, forstår jeg. Var redd jeg skulle bli jaget fra ''site'n''. :-)
På dette bildet la jeg meg faktisk ned for å fange stråene..... Har overbevist familien om at de er fine, tror egentlig det bare er meg som liker de... Tar imidlertid rådene deres til ''etterretning''... Aldri mer strå.. :-)

Jeg gleder meg bare til å få nytt kamera.
Noen som har erfaring med Canon S40, tro??
Jon
Avsluttet .

Nei nei nei. Stol på deg selv. Det var stråene som ''gjorde'' bildet det ekstra lille ...
Det er mange ''smak og behag'' her på foto.no, så du ikke vil bli en STOR amatør om du ikke selv ''tar grep''!
Olav
Avsluttet .

Strå nok en gang... . Jeg tror jeg skjønner hvor du ville hen med stråene dine, og ideen er ikke dum, men utførelsen kunne kanskje være bedre: ved å ta med en forgrunn i bildet har du gitt det en illusjon av dybde samtidig som du gir det et miljø - du på et vis kikker inn i Vårs verden. Min preferanse hadde vært å ta med strå - kanskje til og med litt flere av dem - slik at de omkranset henne, men ingen som ligger direkte over henne, slik som det er i bildet nå. Men om du bruker blitz, så vær oppmerksom på at en slik omkransende forgrunn lett kan bli overeksponert. Forøvrig tiltrer jeg ORs kommentar ovenfor.
Det aner meg at det ikke er det siste bildet du vil ta av Vår, og du spør om S40. Jeg kjenner ikke S40, men vær oppmerksom på at mange digitalkompakter har et ''shutter lag'' dvs. en forsinkelse mellom trykket på utløseren og eksoneringsøyeblikket. Det kan ofte være nok til at øyeblikket du vil fange er forsvunnet, og barn er som kjent temmelig omskiftelige. Noe du kan tenke på ved vurdering av kamera. Forøvrig - lykke til videre og velkommen til foto.no.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu