- Påskestemning på Aarsland -
Det er sjeldan at snøen ligg lenge på Aarsland pga at det bles mykje så nær sjøen i dette opne landskapet. 2.påskedag var det kun ein liten bris frå nord og det var mogleg å gå på ski. Dette er utsikta sørover frå Aarsland. Far min er fødd på denne garden og eg har leika på rullesteinsstranda mang ein sommar.
Her ville eg ha med mykje himmel pga skyspelet.
Bildet inngår i albumet -Aarsland året rundt - -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-28 02:43:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-03-30 23:10:19
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Esben U.

Hei
pene linjer i dette landskapsbildet, som igjen gir det en fin dybde. Ser ut til at det var sparsomt med påskesnø, men at det holdt til en skitur i alle fall.
Avsluttet .

Hei Tone.

Ja absolutt pene linjer og nydelige farger. Fin dybde også.

Godt å se tilbake på gamle minner.

Hilsen fra Eivind.
Avsluttet .

Jeg var en tur på stranda(ved småflybanen)2 påskedag og det var et fantastisk vær.Nydelig vårsol,men også snø som lå så fint og fargene var helt pastell:-)
Liker bildet ditt,du formidler på en fin måte hvordan vinteren kan være på jæren med litt snø så langt ute mot havet.Steingarden og skisporene leder oss så fint videre innover bildet,syns kompen din er flott:-)
Også fine kalde farger,tok du bildet på ettermiddagen?det virker litt kaldere i fargene enn da jeg var ute:-)
Fint bilde er det iallefall.
Hilsen Tone!
Bergliot E.

Hei,
Fin påskestemning her med skisporene som går innover den slette marka. Steingjerdet og skisporene i bue innover gav en fin komposisjon. Det var lite med påskesny her siden gresstustene stikker opp gjennom snyen. Sammen som det er her jeg bor.
Flott dybde hvor de fine og varierte skyene dekorerte himmelen. Et flott bilde dette her.

Ha en finfin dag!

Bergliot:)
Marit O.

Fint bilde Tone,fint komponert
der skigarden og skisporene lager fine linjer
og flott dybde innover i landskape.
Ha en fin dag!
Mvh Marit
Per Harald G.

Dette var eit flott bilde, med skisporet og steingarden, som parallelt drar oss med innover i bildet. Kanskje det ville gjort seg enda bedre med ein liten kutt i topp, og litt meir av skisporet og steingarden nede?
Hilda Hol E.

Hei Tone.

Et eksempel på hvordan vinter og vår kappes om å være vinner.Tipper at det var siste skituren for i år.
Flott himmel og god dybde innover i bildet med steinmuren og skispora.
Et fint landskapsbilde med få og enkle elementer.

mvh Hilda.

Ann T.

Hei Tone. Ja, her viser du pene linjer og nydelige farger. Fin dybde også. Lyset er vakkert og jeg liker komposisjonen med steingjerde på høyre siden. Jeg synes at V2 fungere veldig bra.
Mvh. Ann
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Etter å ha sett litt nøye på dei to versjonane går eg for #2 der eg syns du hadde ein reinare komposisjon.
Det er ei flott stemning i bildet ditt der du har utnytta lyset til fulle, og det er ein fin himmel som og fremhever stemningen.

Det er eit bilde med ein viss nostalgisk stemning, i og med at far din er fødd på garden, og det brukar kanskje ikkje ligge snø der på den tida på året.

Mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Fint motiv med flotte linjer, vakre farger og godt lys. Fin komposisjon. Jeg liker best v#1.

Inger-Lise
Anne-Lise S.

Her treffer vinter vår på en fortellende, god måte. Her følger øyet skisporet i følge med både steingjerdet og sjøen i fin forening, langt, langt innover i landskapet til gården der inne. Kan nesten føle iveren etter å komme dit, åpne ei knirkende tredør, trampe inn på plankegulv og bli møtt med smil, vedfyrt varme og kakao.,,. Synes V2 får en roligere og renere komp, men synes kanskje horisontlinja blir vel midtstilt. Har du prøvd å kutte direkte over ''svingen'' i steingjerdet til mer panoramaformat, der horisontlinja da blir liggende 1/3 fra bunnen og opp? Da får du enda bedre brukt diagonalene til høyre i nedre bildedel, noe jeg synes hever kompet ytterligere, og du får mer fokus også på himmelen?

Anne-Lise
Tone A.

Tusen takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar. Denne helga gjekk til andre gjeremål enn bruka tida på foto.no, sjølv om eg har vore innom.
Espen: Det var sparsomt med snø, men familien på denne gården var alle ute i snøen, Du ser skispor nede på rullesteinsstranda også. Vintaren har mest regna bort, så snøen ga stor glede om det var småe mengder som kom.
Tone: Då du var ute tidlegare på dagen var det pastelltonar på himmelen. Dette er kl.17.30 og sola forsvann bak eit skylag over horisonten. Men likevel var det ein pastelltona himmel bak skyene.
Anne-Lise: Eit kjempegodt forslag om eit kutt nede kor meir av himmelen får dominera bildet. Bildet vert rolegare i uttrykket-
Men litt av dybden forsvinn og det jærske særpreget med det flate landskapet og alle steingardane kjem litt mindre fram.
Ha ei fin veke når april kjem med sine vårteikn og lengre dagar.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu