Rop om hjelp
Jeg prøver meg på å laste opp et manipulert bilde siden det er det jeg jobber med:)
Vil gjerne ha kritikk
Syns bildet ble bra, er godt fornøyd med manipuleringen. Lyset og kontrasten er ikke helt topp noe som gjør bildet litt flatt og blast.
Utstyr
  • Mobilkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivar S.

Fin montasje og ide! Surrealistisk, komposisjonen er ok, fint at du ikkje lessa på fleire effektar eller detaljar, dette er akkurat nok.
Turid L.

Et virkelig spesielt og fin montasje du har
fått laget her. Liker tanken bak bildet, men
er noe usikker på lyset som er litt for sterk
mot hendene.

mvh Turid
Anette L.

Heisann! Meget kreativ og stilig. KUlt!

Mvh Anette :)
Joachim Sem C.

Godt utført manipulasjon, selv om jeg har sett en del slike ''fraktalhender'' etterhvert.
Litt mer kontrast i skyene hadde gjort seg, som du selv nevnte, og i tillegg så ser ikke lyset helt naturlig ut. Kanskje en radial blur på lyset foran hånden hadde gjort seg?
Sveinung S.

Ja jeg har sett flere og flere slike bilder.. men dette ble laget for over et år siden. Desverre var jeg ikke på samme nivå som jeg er nå når det gjelder Photoshop, og tenkte derfor lite på kontrast osv, fokuserte mer på selve manipuleringen. Den dummeste vanen jeg hadde på den tiden var å lage ferdig bildet, og ble jeg ganske fornøyd lagret jeg det som jpg og slettet psd fila, lite smart. Med andre ord er det lite annet enn contrast osv jeg kan endre på nå, lyset osv blir vanskelig, men kritikken tar jeg med meg til neste bilde, så takk for kommentarer
Terje J.

overgangene er jo flotte. Ser ut som samme bilde av hand er brukt på alle fingrene. Dette medfører en vridning i skyggen bak tomlene som blir kunstig i forhold til lyset. Kunne kanskje brukt 4 forskjellige shots av hender, evt jobbet m skyggene. Ellers flott.

TJ
Aina s.

Dette var tøft! Kjempeide´ Lurer på om det burde vært litt mer kontraster, spesielt på tommel-hånda.

Mvh Aina
Unni F.

Mystisk og absurd komposisjon dette, - spennende manipulasjon. Det er virkelig sant at det er ideene som skaper kunsten. Dette var fascinerende og på grensen til litt grotesk. Men med et ganske sterkt uttrykk if orhold til tittelen på bildet.
Fargene er i mine øyne litt rare, kunne kansje vært annerledes uten at jeg helt vet hvordan. Lyset mellom fingrene er vel også i overkant, og kunne kledd å være litt mørkere. <Jeg har ikke greie på manipuleringer, så jeg kan ikke komme med noe vettugt om akkurat det, annet enn at det ser helt naturtro ut og derfor er veldig bra.
Hilsen Unni
Sveinung S.

Alt er notert, tusen takk for kritikk og ros:D
skal prøve å fikse på det som er påpekt her, så kommer det nok en ny versjon snart=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu