'' hus under de sju søstre''
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger530
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311578} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Heidi Kvale U.

Dette bildet likte jeg veldig godt. Fine skygger, og mystisk stemning rundt det gamle huset. Bra!

Vennlig hilsen
Heidi
Reidun Smeland L.

Stemningsfullt bilde! godt å se på. Du kar virkelig fått frem lyset og kontrastene! Bra sett:) Hva har du gjort for etterbehandling av bidet?

reidun
Jill Aalvik E.

Hei.
Ett knall bilde:)
Spennende farger og skygger i bildet.

Mvh Jill.
Sverre E.

Hei Anne.
Dette liker jeg veldig godt. Mystisk stemning. Flott lys.

mvh
Sverre E
Sigmund B.

Et tøft og godt bilde. Liker det veldig godt! Både fargene motivet og stemningen er perfekt! Kjempebra bilde dette her!
anne g.

tusen takk alle sammen! så hyggelig med alle de fine kommentarene som bare rant inn! Reidun, når det gjelder etterbehandling så har jeg justert og jobbet med flere lag i lag-paletten på PS. Ha en flott kveld alle sammen! mvh anne
ketil o.

Hei!
Upåklagelig komposisjon. Huset gir bildet en egen og spesiell stemning. Samspillet mellom lys og skygger gjør bildet ytterligere spesielt og stemningsfult. Fin helhet.
Mvh:
ketil
Stig Børre E.

Liker uttrykket du har jobbet frem.
Sjarmerende forfallent hus, med mye liv i panelet.
Komposisjonen er bra. Flotte kulisser.

StigB
Lene L.

Spennende mystisk stemning.. Kjempe bra jobba :-)

Lene
Dirk R.

kjempe bra,

hilsen dirk
Avsluttet .

Veldig bra, ligger vel noen timers jobb bak dette.
Anne Kari Berg K.

Hei,

et vakkert og stemningsfullt bilde. Men jeg er kanskje ikke hundre prosent tilfreds med etterbehandlingen.

Selve huset syns jeg virker helt troverdig - så er det et mørkt felt til venstre for huset som jeg ikke liker så godt. Fjellene og himmelen hver for seg er sikkert ok, men jeg syns det blir rart med de ''grafiske'' fjellene og himmelen med sitt store toneomfang - det passer ikke helt godt sammen. Hadde vært artig å sett bildet før all photoshoppinga.

Men dette er jo bare min oppfatning. Ser at alle de andre syns etterbehandlingen er tøff. Og motiv/komposisjon/utsnitt, har jeg ingen ting å utesette på: Fint.

AK
anne g.

tusen takk alle sammen, helt herlig når responsen er så god! stig, nei det tok ikke lange tiden, halvtime tror jeg. man må bare vite hvordan man vil ha det. tok bildet igår på veg hjem fra Petter Dass-museet på Alstadhaug. allerede da så jeg for meg et uttrykk som stod i samsvar med husets elde. Anne Kari, alt er ikke helt naturlig, det er en sjeldenhet man finner slike bilder her inne. Har dramatisert lyset en del ja. mvh anne
Eva Marie P.

Wow fantastisk bilde Anne. Der har jeg vært mange ganger, det har aldri sett så fasinerende og flott ut som dette. Her formidler du en skikkelig creepy stemning,mega bilde.
-epl
Marit O.

Spennende og spooky stemning over dette anne,men desverre blir jeg ikke helt fortrolig med himmelen spesielt det lyse feltet samt at gresse i høyre side ser det ut som du har glemt og viskle frem fargene???
Dette er bare min mening :)
Ha en fin helg!
Mvh Marit
Per Einar G.

Hei Anne!

Ett meget flott motiv, spennende gammelt hus og de enorme fjellene og skydekket fascinerende!
Jeg liker etterbehandlingen din, ser også det som Marit nevner.

Ha en trivelig helg!

Per E.
anne g.

takk til eva, marit og per einar for konstruktive tilbakemeldinger! til marit; tror ikke jeg har ''glemt'' å viske frem fargene, snarere tatt den bort. jeg har gjort et forsøk på å formidle en spesiell stemning, noen farger er tatt helt bort, andre er beholdt. ikke noe forsøk på å lage alt naturalistisk. dette er illusjon! mvh anne
Leonard L.

Hei !
Spennende bilde. Bildet gir en helt spesiell stemning, med mystikk og litt gys over seg. Motivet er godt, men aller mest synes jeg om sollyset på fjellsida. Blinkskudd dette her !

Mvh

Leonard
Eli R.

Veldig fascinert av selve huset! Og dramatikken i fjellene. Men kanskje ikke hvordan skyene ligger foran fjellene. Irriterer meg over trærne som sperrer for at jeg skal få se hele hused men de adderer vel til mystikken!
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu