Kuling og sjøsprøyt
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 17 - 35 mm
  • Blender-
  • Lukker1/2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
ingebjørg fyrileiv g.
For et herlig bilde, Kjartan! Det gir full trøkk, og øser på med kraft fra naturen. De tre fuglene blir selvfølgelig det ekstra som gjør bildet utrolig opplevelsesrikt. Bevegelsen i sjøen foran er også fin, og det samme gjelder fargene. Men jeg ville ha kutta litt nede, bare for syns skyld. Steikbra.

vh ingebjørg
Ronny A.
Hei Kjartan.
Dette var virkelig nydelig! Lukkertiden er etter min mening helt perfekt. Anbefaler kanskje å kjøre støyfjerning på himmel, da vil den fremstå som noe mykere + fjernet noe støy. Meget severdig:-)
Ha ei flott fotohelg.
mvh Ronny
Monika Frisvold V.
Dette er så nydelig Kjartan...
med fugler på holmen...du verden dette likte jeg.
men hvorfor ikke ta bort dem nederste steinene..
fin fotohelg..håper vinden har stillnet.
mvh monika
Jan Inge K.
Dette er naturfoto i toppklasse! Våger likevel å påstå at det hadde blitt ENDA bedre uten de to steinene i nedre bildekant...
Knut Børge S.
Knalltøft naturfoto fra den værharde kysten, der eksponeringen sitter som et skudd, meget god bruk av lukertid. Eneste jeg har noe å si på her er kutt i bunn som allerede er foreslått.

mvh KBS
Avsluttet .
Friskt dette.
God eksponering og god komposisjon.
Hilsen Gunnar.
Inger-Lise S.
Et nydelig motiv, presentert med stor dyktighet. Komposisjon og det tekniske er meget bra, som vanlig fra deg. Men her er mer, selv om valg av lukkertid etc. ''sitter''. Det er mye som stemmer her. Lyset, fargetoner, stemning...Hva angår stemning syns jeg fuglene er viktig for bildet, selv om jeg ville likt det selv uten fugler.
Du har klart å få friske naturkrefter til å framstå vart og ,ja, eterisk. Meget bra.
Jeg har sansen for forgrunnen også, samt inndelingen i billedflaten. Fint at du ikke har falt for fristelsen til å øke kontrast og fargemetning:)
Vel, dette har jeg sansen for og jeg får nærmest inntrykk av at du har brukt fingertuppene her,-varsomt:)

Inger-Lise
Avsluttet .
Hei...

Frisk og god sjø fanget på en god måte! Jeg liker
fargene og komposisjonen veldig godt! Bildet er
også veldig godt eksponert. Du har virkelig klart å
vise hvordan vannet er i bevegelse! Flott!

Hilsen
Bjørn-Erik
anders s.
for en dynamikk i bildet
dette var et bilde helt etter min smak
fuglene på svaberget var virkelig prikken over i,en
anbefales
mvh anders
Stig Børre E.
Vakkert. Bølgene lager et kjempesug. Perfekt lukkertid. Ville kuttet vekk rester av stein i bunn.

StigB
Inge E.
Hei, slutter meg til superlativene over - veldig bra fanget.

mvh
Inge
Robin J.
Perfekt sløring på bølgene dette.Helt etter min smak. Fuglene?? bak sjøsprøyten er passe store til å gi betrakteren en liten stopp:) Mvh RJ
Anne-Lise S.
Vidunderlige linjer som innbyr til å følges av øynene opp mot bølgesprøyten og til fuglene. Herlige fargetoner. Lyset sitter som et skudd! :-) Steinene i forgrunnen tilfører ikke motivet noe spennende. Det gjør heller ikke støyen som sees spesielt i toppen av bølgesprøyten ved fuglene og på himmelen. Ellers svært vakkert! :-)

Anne-Lise
Kjartan T.
Takk til alle for synspunkter og kommentarer. Det er mye god og tradisjonell fototenkning her på Foto.no, men jeg vet også at noen setter pris på et lite irritasjonsmoment i bildene. Selvfølgelig ser jeg også at et lite kutt i bunnen ville skapt et renere og i manges øyne penere bilde, men denne gang valgte jeg å la steinene ligge. Det for at dette bildet ikke skulle bli sterilt og rolig. Et slikt bilde fortjener etter min mening litt uro for blikket:-)

Likevel setter jeg pris på å høre hvordan mange andre tenker. Takk igjen!
Ingunn T.
Enig med alle hurraropene over. Dette var vannvittig bra! Berget er helt fantastisk - og bølgene - og sløringen - og skyene - og lyset - og... ,ja alt sammen.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu