I Can See You
Fungerar bilden, känns det som att cyklisten och damen på bilden har fått ögonkontakt?
Bildet inngår i albumet Diverse -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-13 21:45:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-10-13 22:06:01
    Versjon #3
Utstyr
  • D300
  • AF-S Nikkor 18-70 mm DX
  • Blender-
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Eli R.
Oj! Jeg liker ideen din men føler at han ble for diffus til det. Jeg skjønte ikke at det var en syklist - trodde det var en mann som løp.
- Eli
Marcus B.
Hej Eli! Han är lite, lite för diffus tycker jag också, men jag ville ha en cyklist som var lite skugglik i förgrunden. Att han tittade på bilden hade jag inte räknat med och det var därför jag fastnade för denna. Jag tog 6-7 st bilder där. Lite synd bara att du inte ens såg att det är en cyklist. Tycker du att det förstör bilden?

Tack för kommentaren!
Mvh
/Marcus
Torbjørn V.
Liker uskarpheten/bevegelsen og kontrasten til den skarpe bakgrunnen. Jo, jeg synes du formidler øyekontakt mellom syklist og plakat - men ikke før jeg har sett på bildet noen ganger. Bildet som sådan er likevel mer enn severdig.

Mvh Toby
Marcus B.
Kul att du gillar den Thomas och att du kan se ögonkontakten! Lite synd bara att det är så svårt att se att det är en cyklist i förgrunden. Det var ingenting jag själv tänke på innan ni sa det här. Kanske går själva tanken med bilden fram ändå.

Mvh
/Marcus
Torbjørn V.
Jeg syns ikke det var så vanskelig å se at det er en syklist. Av skygger og bevegelse går det greitt frem at det er en person på sykkel.

Mvh Toby
Eli R.
Hei igjen! Når du forklarer at dt er en syklsit så ser jeg det med en gang. Om det fremstår som en syklist eller en mann som løper syns jeg ikke er av betydning. Det er jo uansett en person i fart forbi.
Kunen jo også vært at han hodlt en kaffekopp i hånden her, eller at han holdt et konkurrerende produkt og at damen stirret stramt på han av den grunn :-)
Kunne tenkt meg å klonet ut det hvite i veggen til høyre, utenfor "coffe to work".
Jeg syns det er en spennende bakgrunn. Hadde det vært meg hadde det nok blitt nærmere 20 bilder enn bare 6-7 :-)
- Eli
Marcus B.
Hej Eli!

Jag ville att det skulle vara en cyklist eftersom skuggformen blir helt annorlunda mot någon som bara går, men det är som du säger egentligen inte viktigt.

Jag förstår vad du menar med kaffekopp, så hade det kunnat vara, styret på cykeln är ju faktiskt helt borta i bilden.

Det vita (kaffekoppen) ut till höger valde jag att ha kvar, liksom lådan på marken rakt under, för att binda ihop bilden. Nu har jag dock provat att hålla för kaffekoppen med fingret och jag tror faktiskt att det blir bättre om jag tar bort denm men behåller lådan på marken. Jag ska prova det.

Tack igen för din kommentar och tipsen!
Mvh
/Marcus
Marit O.
Stilig gatefotografi,med tøf effekt Marcus.
Mvh Marit
Marcus B.
Tack så mycket för det Marit, det glädjer mig att höra!

Mvh
/Marcus
Avsluttet .
Absolutt et severdig gatefotografi dette her Marcus. Synes du treffer bra med kontraster og toner. Synes blikkontakten kommer veldig klart frem og syklisten så jeg før jeg leste de andre kommentarene... :) I mine øyne er gatefotografi noe røft og usminket, kan godt komme rett fra brikka uten alt for mange ansiktsløftninger... Trekassen må være med... :)

Erik
Marcus B.
Hej Erik! Roligt att höra att du tycker att idén fungerar! Trekassen/trälådan? tycker jag passar in, den binder ihop bilden tycker jag.

Tack för din kommentar!
Mvh
/Marcus
Eli R.
Dette er et sånt bilde som jeg liker bedre hver gang jeg ser på det, og det er et godt tegn. Syns det var riktig å ta ut det lille hvite samtidig som Erik jo har et poeng, dette er en type bilder som skal være litt usminkede.
- Eli
Marcus B.
Jag håller med dig Eli. Det var ett bra tips att ta bort koppen. Jag ville först ha med den för att binda ihop bilden, men det räcker med trälådan på marken för att göra det.

Mvh
/Marcus
Per Magnus Ø.
Kvinnen får i hvertfall øyekontakt med meg, og kontrasten til den diffuse syklisten gjør det enda mer tydelig for meg. Jeg liker dette bildet godt.
Marcus B.
Kul att du tycker så Per Magnus! Tack för din kommentar!

Mvh
/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu