Sjørøverne kommer! (+v2)
Drama: Arne har fulgt med prinsessen - ingen har sett dem på lenge. Høyonna har han glemt, Tonene har han glemt...
At pirater kunne dukke opp, er Arne lykkelig uvitende om.... så Tonene må forsvare seg og skuta så godt de kan. Litt forsterkninger hadde ikke vært så dumt... men hvor er Arne, Poseidon og de andre i nødens stund?
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-29 17:28:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_363999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Hm, har jeg blitt erstattet? Her får du frem små elementer som liksom bryter igjennom denne "veggen" av, ja vi kan godt kalle det rim på glasset.
Elementer var vel ikke helt riktig beskrevet, men kroppsdeler og diverse.
Liker godt oppstillingen, og farvebruken her liker jeg veldig godt.
Jeg er redd for at det i dette bildet blir til at vi henger oss opp i det utbrente partiet. Det er ganske intenst og dominerende.
Yes, liker forestillingen i sin helhet, og bildet er også meget bra med unntak av litt for hardt og mye utbrent parti.

Lurer på om vi noen gang får løsningen på hvordan du bygger opp disse bildene dine.

mvh arild
Tove H.

Tusen takk for kommentar, Arild! Du er ikke blitt erstattet, du ville vel ikke gått inn som sjørøver? Ser gjerne at du dukker opp igjen og hjelper Tonene. Skal skjerpe meg med det utbrendte. Lagt inn ny versjon. Glad du likte resten!
:) Tove
Avsluttet .

Et herlig spennende bilde.Dette er du god til Tove.
Eventyr og pirater,midt i blinken for meg og spesielt når det er så dyktig og godt gjort:-)
Tone
Håvard F.

Spennende og flott utført Tove. Jeg liker V2 best.
mvh
Håvard
Tove H.

Tusen takk, Tone og Håvard! Glad for tilbakemeldingene!
Flott at v2 falt i smak, Håvard!
:) Tove

Inger Anne Maritsdotter V.

Et knallstilig bilde med ditt særpreg,
likte begge versjoner på hver sin måte,
og ble ikke sjenert av det utbrente området i #1.
Artig historie som utspiller seg:)
Du får gi beskjed hvis du trenger mer mannskap ombord, eg skulle kunne gjøre jobben både som dekksjente el. skipskokkassistent ev.:-)

mvh Inger Anne
Halldór G.

Hej Tove!
Dine eventyr kommer altid til at røe ved noget i meg. Måske ikke dit bedste, men #2 er rigtig fin.
Godt år 2009!
elin a.

Toeren ble utrolig bra.
Spennende og så liker jeg fargenyansene godt. Håper jentene vet å slå fra seg.....
elin
Avsluttet .

Toern ble ikke bra i det hele tatt Tove. Mister hele sammenhengen, elementene er grøtete og ulikt denne serien.
Utrolig at noen liker den? Hehe, jaja, godt vi aller er forskjellige.
Det (v2) er et tettere utsnitt, hvor vi mister denne overflaten som jo er så spennende. Skulle visst aldri sagt noe om det utbrente partiet.

Koser meg med v1 jeg.:)
mvh arild
Tove H.

Tusen takk for flere kommentarer!
Inger Anne: Søknad mottatt - ledig jobb som skipskokkassistent - om vi får beholde skuta... Men den ligger strandet på Jæren, altså...
Halldòr: Inspirerende å høre. Takk - og godt 2009 til deg også!
Elin: Jentene er tøffe de, men de skulle vært flere - håper Inger Anne skynder seg å sjekke ut jobbforholdene. Hyggelig at du nevner fargenyansene.
Arild: What??? :)
Kos deg med v1, du. Håper du snart er tilbake i dramaet - skal prøve å unnå utbrendte partier.... men unntak kan forekomme.
Hilsen Tove
Aina s.

Hei Tove. Dette er igjen et kjempefint bilde i denne serien. Mye action, kompen er god, og du har fanget situasjonen godt. Jeg liker stilen når noen av kroppsdelene kommer gjennom. Nede i havet med poseidon er det nok bedre at de forblir skjult, men nærmere overflaten, slik som her, passer det veldig godt med noen få brytninger.
Jeg la ikke merke til utbrent/hvitt parti før det ble nevnt, og synes ikke det skjemmer bildet i det hele tatt. Enig med Arild ang toern, he he, den ser ikke like bra ut. Mister mye komp og innhold.
Tovene klarer seg nok bra, så lenge de holder seg unna skuta til Davy Jones. (Den flyvende hollender) Hvis de skulle råke borti den skal jeg stå helt fremme på båten, snerre og skremme dem vekk - med gode hensikter. (Jeg har et bilde her inne som viser hvordan jeg ser ut da, "morsinstinkt") Kanskje poseidon redder Tovene ? Eller kommer de til å banke piratene selv ? Kanskje piratene ikke er så ille ? Her stiger spennningen. Skal bli artig å se fortsettelsen.

Mvh Aina
Lars B.

Hei Tove. Går for V2, action varianten din, - appellerer nok til det abstrakte i meg. Her synes jeg at eventyret overlates mer til fantasien enn i det mer "oppstilte" V1.
Liker bevegelsene, lyset og spenningen i bildet.

Hilsen Lars
John H.

Hei Tove
Versjon 1 er klart best. #2 er for usamenhengende og krøllete. Når det gjelder versjon 1 er jeg forundret over at betrakterne ikke skiller mellom høylys og utbrenthet. Her er det nok noen begrep som ikke er på plass. Bildet er ikke utbrent etter min vurdering og høylyset er nødvendig i komposisjonen. Når det gjelder storryen er jeg mer betenkt. Den urørlige kvinneskikkelsen er for frosset i "kampen" med mannen med stokken. Det er noe som ikke stemmer med posituren. Jeg får ikke tak i det, men mulig du har en tanke med dette som jeg ikke ser.Eller er det underkastelse? Det kler ikke Tove. Ellers bra.
John
Tove H.

Bra det du sier om brytninger på land og ikke i vann, Aina! Ser vi Den Flyvende Hollender skal du få stå forrerst og snerre - jeg har jo tenkt på nettopp den - Den Flyvende Hollender! Det blir bilde om den skulle dukke opp en gang.
Tror ikke piratene er så ille, vi får se. Blir litt forvirret mht v1 og v2. Sterke meninger for og imot, hm.
Lars: Ja, har jo sans for den selv. Men jaggumeg blitt usikker!
John: Du også holder på v1. Såååå glad for det du skriver om høylys og utbrendthet - og at du ser at det er nødvendig med akkurat dette lyset. Posituren - æhm - Stå sånn når man blir angrepet - makan - du har rett! Skjerpings!
Tusen takk for at dere tok dere tid til å kommentere. Nå er jeg så i tvil om versjon at jeg kanskje kommer med en ny - legger den ut separat og håper dere bærer over med et bilde til fra denne kampen.
Hilsen Tove
Aina s.

Ang posituren: dama er jo stiv av skrekk ? eller står hun modig og trosser piraten ? Liker den jeg.

Godt Nytt år!
Mvh Aina
Tove H.

Takk for at du sier det! Best å la det være åpent!
:)Tove
Hans-Jørgen H.

Du store Sabeltann Tove!
Tenk at jeg ikke har fått med meg siste dagers piratdrama...

Dette er en desperat situasjon. Piratene ser ut til å ha overtatt hele skuta, og Arild ser ut til å ha "tatt halen mellom beina" og fordufta med prinsessa og halve kongeriket.
Nei og nei..hva med de arme Toner...
Ingen tvil om at de skumle pirats er i ferd med å tvinge damene over på sin egen skute med sine effektive våpen.
Tone F prøver å diskutere med sabelmannen, men jeg er styggelig redd for at her er ingen vei tilbake.
Kidnappingen ser ut til å være et faktum.
Nei og nei for en tragedie for dotten og for Jæren.

Et stilig og dunkelt bilde med dramafaktor 19.
Hilsen en skjelven Tyyrriisjel.
Tove H.

Tusen takk for din fargerike tekst. Jeg gleder meg enormt over å lese det du skriver - du er fabelaktig med ord!
Arild svikter med sitt fravær - han holder på å lære opp prinsessa til gårdsdrift på Jæren.
Det meste ser kaotisk ut.
:) Tove
Inger-Lise S.

Hei Tove! Visst er her tolkninger! Artige,men jeg prøøøver å se det fotofoglig ;-)Er IKKE imot tolkninger, bare de ikke står alene........Foto, vet du...
Her syns jeg motivet er godt, det hvite området ser ikke "utbrent" ,som iblandt før,ut og jeg mener du har formidlet dette godt!

Inger-Lise

Inger-Lise S.

v#2 klart best fotofaglig!
:-)
Tove H.

Tusen takk, Inger-Lise. Interessant - glad for å høre det!
Hilsen Tove
Avsluttet .

Hei Tove.

Likte denne fortellingen, ikke minst når Arne er med. Arild kan gjerne være hjemme og stelle på gården i "hjemmets arne" eller arnestedet som mange sier. Men hvor er Arne? Det gode dukker alltid opp i siste liten og redder Tonene.

Flott dramatisert og fortalt gjennom en fin oppbygging i bildet.

Dyktig er du.

Hilsen an
Arne
Tove H.

He, he - tusen takk for fine ord - kjekt at du liker serien - hva, vil du inn på rollelisten som helten? Arild har stukket av med prinsessen - og nå vil du redde Tonene... Det er bare det at .... ja, vent å se!
Hilsen Tove
Tone A.

Hei Tove
Eg får med meg dine kreative bilde om eg ikkje er aktiv på kommentarfronten. Her er jo me jærbuarar involverte og byasen Arne,så det er spanande å sjå på kva nytt som kjem i neste bilde i serien.
V2 er litt trangt i utsnittet, men det er meir dramatikk i bildet. Men Tone til venstre er så avslappa i posituren med bøtta si,kan henda ho er lamma av skrekk? Litt forstyrrande lysflekkar gjer at eg likar v1 best pga teksturen er rolegare slik at elementa kjem betre fram spesielt seglskuta. Men den lillatona papirfolden forstyrrar litt i høgresida.Elles ei fin balanse i bildet med 3-delinga.Flott med det orangetona i seglskuta som blir gjenteke i dei orangetona lysstripene som bryt med den gråtona tektsuren elles.Her treng jentene hjelp og kor blir det av Arild, Arne og Poseideon?
Flott komponert i v1.
Helsing Tone som likar serien.
Tove H.

Tusen takk for flott kommentar. Her landet på enern selv også - under tvil. Arild og Arne kommer tilbake. Poseidon har blitt med til eventyrskogen. Hans-Jørgen rappet en tønne fra skipet - og inni der var Poseidon - han hadde ramlet oppi en tønne med rom og var bevisstløs. Så bar det i vei på Tyriryggen til eventyrskogen . Og sjekk Hans Jørgen sitt siste bilde! Hjælp!
Glad for tilbakemelding om at du sier du liker serien. Håper du også er komfortabel med å være en av Tonene - hun som sloss med en sjørøver om skatten...
:)Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu