Blue-and-yellow Macaw (BLÅGULARA) [K]
Syd-Amerika er Arapapegøyenes rike - selv om mange av de ca. 20 Ara-artene er blitt svært sjeldne og utrydningstruet i det frie. Denne fuglen var halvtam - den kom fast ved mating - og bildet derfor å anse som tatt under delvis kontrollerte forhold.
Bildet inngår i albumet Peru -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Det bliver altså ikke meget bedre, fint at der er lidt bevægelse i vingefjerene. God baggrund, mvh Erland
Tom A. T.

Fin positur på ara'en og skarpheten sitter der den hører hjemme. Dynamisk og bra bilde med flotte farger.
mvh Tom T
Roy S.

Enig med Tom. bra bilde.
Anne O.

Meget bra bilde - flotte farger.
Anne
Carsten A.

Nydelig fugl, pent gjort. Litt i mørkeste laget etter min smak, og nebbet går vel også litt vel mye i ett med bakgrunnen.
MVH CA
Tom J.

Meget bra.

Litt mørkt, og det er lett å fikse på. Hadde ikke vært meg imot å kunne ta bilder av ville Arapapper. Hvilken linse brukte du? Jeg lurer litt på hvor nærmt du kunne stå.

mvh
TJ
Ketil K.

Takker for kommentarene. Bildet er ikke mørkt på min skjerm, så nå er jeg litt i stuss. Takker for å ha blitt gjort oppmerksom på det. Men kom på at jeg nettopp har kjøpt flatskjerm og kalibrert den lysere for harmonisering med Canon S9000 fargeprinter. Printeren hadde før det for lyse utskrifter i forhold til skjermbildet - så da tror jeg årsaken er funnet! Men litt dumt at fargeprinteren ikke samsvarer med standard kalibrering. Noen som kan løse det problemet??? Det er for mye jobb å kalibrere om skjermen hver gang for forskjellige formål - får evt. legge ut lysere bilder enn før fremover.
Det er benyttet 300mm + 2x converter og D100, som har gitt ca. 18 gangers forstørrelse her. Bildet er tatt på 1/60 sek med største blender 5,6. Stativ er benyttet. Avstanden er jeg ikke sikker på - men ikke veldig nært. 8 - 10 meter fra???? Ca 90% utsnitt er vist.
Rune Edvin H.

Stilig.
Ellers er det meste sagt.
Rune
Haiman A.

Nydelig Ara. Mege veleksponert og velbalansert bilde. Fint at du tar med litt informasjon om fuglens bakgrunn:-)

::Haiman::
Nils B.

Vakkert og har sansen for disse fuglene. Flott skarphet og synes ikke at bakgrunnen tar oppmerksomhet. Skulle jeg ønsket noe for bildet måtte det være at du lettet det liiiiiiit i mellomtonen.
mvh Nils
Mehrzad G.

Nydelig bilde med fine farger!!

mvh Mehrzad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu