Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Geir B.
Aaaahhh .... et befriende fuglebilde :-)

Her er det det som foregår utenfor bilderamma som gir dette bildet energi. Jeg forestiller meg at disse fryktløse rovfuglene har nedlagt et digert bytte og nå river og sliter for å partere det i passende stykker. Ut fra de røde øynene er det nesten som jeg fornemmer at det er glødende lava de har kastet seg over .... eller kanskje det bare er smuler fra de rikes bord ...

Flott hvordan de uskarpe bevegelsene, de nifse øynene og de vagt definerte formene sammen med de delikate fargetonene og det dristige utsnittet antyder et mangetydig innhold.

mvh
Geir


ingebjørg fyrileiv g.
Det er et bilde som for meg ga mye motstand i starten, men som nå har utviklet seg mot det interessante. Grunnen til motstanden var elementer som jeg ikke helt fikk tak på (forrvirrende?), og da spesielt den ene fuglen som kommer inn fra venstre hjørne.

Etter å ha kommet tilbake flere ganger, opplever jeg det heller som dramatisk og sært i positiv forstand. Fargene er temmelig kontrastrike, og at det flyter over forsterker uttrykket vesentlig. Intensiteten i øynene kommer svært godt fram i orange, og blikkene gir betrakteren tanker om hva som kan foregå der nede. At det setter i gang tanker på denne måten er positivt da det gir bildet noe mer.

Mvh Ingebjørg
Dag T.
Action, og gøy med gule øyne. Jeg blir likevel sittende å irritere meg over at fuggærn til venstre ser ut som om du har limt den inn og da mister jeg litt av intensiteten. Hvis du først har gjort det kunne du plassert den lenger opp, så øynene hadde definert en trekant som dekker hele bilder.

Ellers er det jo litt kult at de to andre er intenst opptatt av noe utenfor bildet.

Bra sjokkeffekt, men tror jeg blir litt fort ferdig med det.
Arne S.
Et bilde som går rett i fletta. Thorfinsk til tusen - rått og fandenivoldsk, elegant og originalt. Et skoleeksempel på hvordan en "kjedelig" due kan bli et interessant objekt. Duens karakteristiske ”nikk” kommer også fram gjennom dobbeltportrettet til venstre. Skrikhalsen til høyre har definitivt mulighet til å bli programleder i neste års Gran Prix. Blå bakgrunn og ”blodskutte” øyne er overraskende, men visuelt fengende. Noe trekk for regnbueringer til høyre.

Kurr!
Ketil K.
Deilig med et fargerikt fuglebilde, der formene og øynene, samt "nordlyset" i bakgrunnen gjør dette til nesten abstrakt moderne kunst. Etter litt leting er det dog mulig å skimte to byduer på matjakt - og etter øyeretningen å dømme, etter samme biten. Nærbilde, lang lukkertid, kombinert med tele og bevegelser bidrar til å gi det originale resultatet, typisk bekkelundskt ja. De aller mørkeste partiene i bildet kan lysnes litt, og det ekstra øyet i øvre høyre hjørne kan dempes ned. De øvrige øynene pent spredd i bildeflaten er godt fanget og bidrar til abstraksjonseffekten.
Line Kristin W.
Jeg lar meg overvillig sjarmere dønn i senk!

Disse gutta kommer ikke fra et sølvtøymøblert hjem, nei! Nja forresten... hun ytterst til venstre har nok smuglest "Skikk og bruk", litt avventende og smånervøs for å få en nebbete due i huet.

Kjekkasen i midten er så fokusert på brødblingsen at han ikke har ferska fienden som fyker inn fra høyre flanke, tipper akkurat dét straffer seg rimelig kjapt.
Lynvingen er så naturlig rånete og utilslørt grisk at jeg er sikker på at han har revehale til stjert!
Ingen tvil altså, - duer er som folk flest!

Sjelden å se fugler presentert med så stor personlighet. For meg er det (ofte) nettopp dét som utgjør forskjellen, altså om jeg kan "kjenne meg igjen" i motivet (sier ikke hvem jeg er her ;-).

Det er mye vanskeligere å ta allment interessante bilder av "tamme duer i parken" enn av spektakulære (rov-)fugler (om det skulle ha noen hensikt å "sammenligne"), - dette består med glans!

Feiende festlig av fartsfylte frekkaser med stikkende blikk, - jeg ler skvattet av meg! ;-D
Kjell Sigurd S.
Sånn kan det altså gjøres. Det første som slo meg var de fine linjene og hvordan de tre spiller sammen. Formannen til høyre har tydeligvis kommandoen her og de to andre har en mer ydmyk tilnærming, men dypt konsentrerte er de alle sammen. Liker også at det er elementer utenfor bildet som spiller inn i historien og som overlater noe til meg. Jeg er forøvrig helt sikker på at ikke har edle hensikter. Den røffe strukturen er et pluss.

Det er (altfor) lenge mellom hver gang bilder som står ut slik som dette oppleves på foto.no.

Mvh
Kjell S
Ivar B.
Utfordrende og tiltrekkende på samme tid. Bildet blir en studie i form og farge, samtidig som det formidler mye intensitet i blikk og farger. Liker hvordan blikkene til fuglene leder til samme punkt nede,utenfor bildet. Det tilfører en spenning i bildet. Mvh Ivar.
Lars-Anders M.
Kreativiteten. Du tør å vise ett bilde som du selv står for.
Jeg er trøtt på alle perfekte fuglebilder. Takk for att du viser ett fuglebilde med kreativitet. Her får jeg mulighet til å tolke, tenke og beundre.
Frank H.
Lars-Anders: Jeg blir nysgjerrig på hva du tolker jeg. Kan du si noe om det?

Mvh
Frank
Redaktør foto.no
Lars-Anders M.
Jeg ser tre fugler som prøver å ta maten fra de hverandre. Vi mennesker kan og se bra ut, men være grådige inni oss.

Sal 27,12 Overgi meg ikke til grådige fiender!
Falske vitner står opp imot meg,
de fnyser og truer med vold.

Mvh
LAM
Lars-Anders M.
Jeg kan og se de tre partilederne som kjemper om makten innad i regjeringen.
Mvh
LAM
Ishi K.
hitchcock... kult
Stig Børre E.
Jeg er ingen fan av perfekte artsbilder, men dette blir for kaotisk for min del. Jeg syns det er fargene og bevegelseseffektene som holder bildet oppe. Form og linjemessig henger det ikke så bra sammen i mine øyne. Så blir "nja" eller "tja"...

SB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu