Ved kai
-20 gr og et rødlig lys. Tatt på julaften.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-12-29 21:03:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Minolta Diamage 7i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger646
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39856} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Pent bilde. Ser at det er kaldt!

når på døgnet?

jANARKerik
Lars-Anders M.

Men båten passer liksom ikke in.
Steinulf L.

Båten er jo poenget! Kvistene i forgrunnen burde du gjøre noe med, Flott bilde.
Lars-Anders M.

Jeg mente båten liksom ble borte som den blir vist her. SSka den hvere med burde du valgt ett annet perspektiv.
Børge N.

Takk for kommentarer. Bildet er tatt julaften kl 11.42. Her langt i nord er det nå mørketid, men vi kan oppleve utrolig lys. Dette rødlige lyset var faktisk på nord-himmelen! Har forsøkt å legge inn en versjon 2 av dette motivet, men får det ikke lastet opp.
Ole Peder A.

Jeg føler også at båten blir litt ''borte'', den går i ett med fargene. Ellers synes jeg komposisjonen blir litt for symmetrisk, det blir for lite som bryter på en måte. Båten er for liten eller på feil sted til å virke annet enn forstyrrende.

Ellers liker jeg fargene som går igjen i vannet, og den fine tredelingen du har...
Sigmund B.

Stemningen i bildet er bra, men komposisjonen i bildet ditt er mindre bra. Synes bildet blir mye bedre med avmasking nede til ca. et par cm under vannkanten.
Slik det er nå er båten klemt inn mot bildekanten og liksom henger i løse luften. Båten hører liksom ikke hjemme der den er plassert nå.
Robert F.

Det er jo ikke akkurat et studiobilde. Lyset og motivet er der det er. Dette går det ikke ann og forandre på. Hvis bildet ikke hadde vært tatt akkura fra denne vinklen eller i dette lyset, hadde det kanskje ikke blitt noe i det hele tatt. Jeg blir ganske lei av og lese om kutting der og annen komposisjon der. Bildet er bra som det er det.
Etter min mening er det ikke noe i veien med verken symmetrien eller farger.
Harald K.

Enig med Robert et meget bra motiv, jeg begynner også å bli lei alle forslag om kutting her å kutting der, et naturbilde er for min del, en historie om slik var det her i det øyeblikket bilde ble tatt.
Harald
Elisabeth W.

Forslag om kutting er vel like mye en kommentar til det valget av utsnitt som ble gjort da bildet ble tatt. Historien man forteller med et naturbilde, akkurat som med et hvilket som helst annet bilde, blir en bedre historie hvis man velger riktig utsnitt. Helst skal man treffe riktig der og da. Noen bilder har man muligheten til å forbedre etterpå ved å beskjære.

-- Elisabeth
Sigmund B.

Til H.K og E.W.
Tror at dere ikke riktig har forstått dette med å legge ut bilder her på dotten! Hensikten er få kommentarer fra andre fotografer om hva som kanskje burde gjøres for at bildet ditt kunne blitt bedre.Dette har selvfølgelig med personlig smak og ikke minst erfaring å gjøre. Knipsebilder uten noen som helst annen mening enn at det var vakkert der og da hører hjemme i et familialbum.Vi skal lære av hverandre , få gode råd og tips for å kunne ta bedre bilder. At man også må tåle de negative kommentarene er en selvfølge,det er de man lærer av bare de er saklige og utfyllende.Folk med kommentarer som BRA-KUULT-FINT har ikke noe på denne siden å gjøre.

(Ble bare litt provosert,syntes bare jeg måtte få fram noen synspunkter.Ha en fortsatt GOD JUL !!!
Sigmund B.

Til E:W:
Beklager at du ble med i kritikken ovenfor.
Misforsto litt og var for rask da du ble tatt med.
Håper du tilgir meg.Ha en fortsatt GOD JUL og et GODT NYTT FOTOÅR !!!
Torgeir S.

Utrolig flotte farger og nydelig stemning! Skulle gjerne likt å hatt båten litt lengre inn og ut i bildet. Nå synes jeg den blir litt forstyrrende helt ute i kanten (ville hatt litt mere luft på utsiden)!

Mvh. Torgeir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu