Tett på
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402460} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje R.
Godt å se damer med litt rynker å sånn som følger med årene som går.Flott portret,ville kansje gjort bilde litt videre så du hadde fått litt mer luft toppen og sidene.
Terje R.
Et lite tilleg her:nydelig modell.
Avsluttet .
Jeg synes du her har et riktig så spennende ansikt å jobbe med. Et ansikt og en person med masse visuell utstråling, former, linjer osv. Ideellt utgangspunkt for en som vil ta portrettbilder.

Det jeg ikke synes du har lyktes med her er å få frem de trekkene ved damen godt nok. Det er flere ting som gjør at jeg opplever det. Og da først og fremst komposisjon/kameravinkel. Jeg synes bildet ser litt for "tatt i en tilfeldig situasjon på verandan eller i en park"-aktig ut. Synes det lille en ser av hagestolen eller parkbenken eller hva det er der bak enten burde vært unngått eller at du hadde hatt med mere av det for å bruke det som en del av komposisjonen, historiefortellingen.

Alternativet kunne vært å gå virkelig tett på, dvs at du gikk så tett på med kameraet at du fikk med bare ansiktet og halsen uten noe av klærne, f.eks mot den uskarpe bakgrunnen. Men det er mange alternative fremgangsmåter. Poenget mitt er nok uansett at dette fremstår litt for lite kontant og "bevisst" synes jeg.

Når alt dette negative er sagt, så vil jeg nevne at bildet har fine nøytrale fargetoner og et behagelig lys.
tove j.
Tusen takk til Tommy og Terje! Til deg Tommy så har du rett i at det er tatt ute og på en terrasse blomsterkasse i bakgrunnen. Jeg tok bildet fordi det akkurat var skyet over og lyset var fint. Så jo det er litt tilfeldig men heller ikke tatt helt i blinde. Jeg ser helt klart at her kan mye gjøres i fremtiden, mere planlegging for å få et optimalt bilde. Dette handler selvfølgelig mye om meg selv som er en rellativt grønn fotograf og som har mye å lære. Setter umåtelig stor på slik konstuktiv tilbakemelding. Vennligst Tove:
Håvard F.
Først så må jeg si at jeg liker bildet.
Du har her en flott "ungdommelig modell" som ikke er 20 år lenger, men som man kan se fortsatt bærer ungdommen i seg. Bra.
Av pirk så kunne det nok vært fint med noe mer luft rundt modellen.
Et fint portrett.
mvh
Håvard
tove j.
Tusen takk Håvard! Jeg zoomet nok for mye her.
Tove J.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu