Oppdrag
Bildet inngår i albumet Utsyn - Jeg lager en serie med bilder tatt fra vår terrasse på Refsnes på Jeløy, "Oslofjordens perle".
Her har vi panoramautsikt ut over fjorden, men en utfordring, innenfor rammen av den relativt snevre aksjonsradius, blir å takle diverse solnedganger, himmelfarger, skyer, vann og gjentakelser - og uten at det blir for platt og kjedelig. Et lett abstrakt tilsnitt blir det vel også innimellom, får jeg da håpe. Har funnet fram min tilnærmet ubrukte 70 - 300 mm som får gjøre nytten her - stativet står på plass ute.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikkor AF 70-300mm f/4-5.6D
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • AnnetISO 250
    Stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger-Lise S.
Hei Lars!
Et nydelig bilde du leverer her! Vakker, kjent og kjær utsikt.Fint lys over fjellene, lekre blåtoner i vannet og båten syns jeg har en god plassering i bildet.

Inger-Lise
Tove H.
Dette bildet ga meg en god følelse av ro.
Liker at trærne i forgrunnen er tilskuere til dette vakre skuet. Så kommer fjorden med sine fløyelsbløte duse blåtoner og linjer -bare brutt av en lastebåt som glir sakte bortover ... fint plassert i flaten.
Så er det nyanser i de mørke bergene i bakgrunnen - og til slutt kommer den vakre himmelfargen som nærmer seg havets komplementærfarge.
Kan ikke finne noe negativt her. Bildet kunne lett blitt kjedelig, men stemningen og skjønnheten gjør at det severdig.
Hilsen Tove
Lars B.
Takk for kritikkene, Inger-Lise og Tove - kjekt å kunne få fram litt forskjellige uttrykksformer i denne serien.

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu