I sene nattetimer...
I sene nattetimer, når jeg enten sitter og studerer eller jobber med bildene mine, har lille Stella funnet den ultimate soveplass. Veldig koselig å ha henne liggende der også da, der hun av og til myser opp mot meg og kommer med noen få ''purr, purr'' for så å krølle seg sammen i en behagelig stilling og sove videre. For et deilig liv..... :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-01-12 00:47:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Camedia E20P
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_40902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Rune Edvin H.

:o)
Svært søtt.
Rune
Kari Anne H.

Pass på stråling fra skjermen for den lille krabaten, Hege ;-) Bildet var veldig søtt men jeg ble litt distrahert av alt rundt katten.
Avsluttet .

Søt ''modell'', men bakgrunnen kunne vært mindre synlig , spess den hvite skjermen trekker oppmerksomheten min vekk fra den søte pusen.

:o) Henning (bror)
Hege K.

Synes omgivelsene pusen ligger i er en del av bildet jeg da og derfor må de være med. Kunne selvfølgelig ha beskjært tettere, men endte opp med dette utsnittet (pga. teksten på bøkene i bakgrunnen, ringpermen og overskriften ''Arbeidspress'' på PC-skjermen)


:-) Hege
Elisabeth W.

Hvis du beskjærer litt fra toppen får du med skjermen på PCen uten at det hvite feltet trekker så mye oppmerksomhet. Nå ender det med at man leser det som står på skjermen, og lurer på om akkurat den teksten har en betydning for bildet. Bortsett fra det er dette både en fin illustrasjon av hvordan de sene nattetimene dine er, og et fint bilde av en liten pus som helst vil være der noe foregår, selv om hun sover.

-- Elisabeth
Hege K.

Har lagt inn en versjon nå med beskjæring i topp + at jeg har tatt vekk tittelen på boken til venstre, Det var den bok-tittelen som gjorde at jeg valgte det første utsnittet. Synes det så litt ''teit'' ut om det bare sto ''kokebok'' der. På versjon 2 fjernet jeg enkelt og greit resten av tittelen, så slipper iallefall jeg åg irritere meg over den kappa tittelen :-)

:-) Hege
Elisabeth W.

Den første av dine egne kommentarer kom visst mens jeg holdt på å formulere min kommentar. Jeg ser poenget ditt om akkurat 'Arbeidspress'-delen av teksten på skjermen, men liker allikevel best versjon 2 av bildet.

-- Elisabeth
Kari Anne H.

Likte V2 best, ja :-)
Hugo M.

Det var kontrasten mellom teksten ''Arbeidspress'' og katten som koser seg uten å føle noen som helst av livets mas som fanget min interesse. Foreslår at du flytter teksten ned på skjermen slik at den også blir med i den beskjærte versjonen.
Morten G.

Hei Hege !

Jeg støtter din orginalversjon ! Den har et annet budskap en bare katten. Kutter du vekk som foreslått mister du det ene av to elementer i hovedmotiv.

Katten er jo her motpolen til arbeidspresset, bøker og oppslåtte permer og derav, som sagt, en av to viktige elementer i hovedmotivet.

Jeg er blant de (desverre for dere kattebilde-elskere) som syntes det er alt for mange kattebilder på dotten som bare er ''fine'' for dem som er glad i katta, og kjenner den ! Altså egentlig bilder for familealbumet.

Men her har du greid å gjøre et kattebilde til et bilde med et budskap. Dette budskapet er kontrasten mellom kattens bekymringsfrie liv, og det livet du viser gjennom ilustrasjonen av arbeid og studie.

Jeg syntes skjermbilde var en viktig del av dette, derfor vil jeg ikke beskjære !

Katta alene er altså for meg ikke interesant, men i den sammenhengen den er en del av i versjon 1 blir den et flott bidrag.

Dette var sett med mine øyne :)


bjørn g.

Hei Hege ! Er helt enig i førstevalget ditt.
Du har tenkt helt riktig.
Men etter å ha lest introduksjonen din så ser vi jo at dette kan du gjøre omigjen. Du sier at katten pleier å ligge der !
Da kan du jo sørge for litt lys på boktitlene og katten ?
Kanskje helst reflektert lys fra arbeidslampa di ?
Så nå er du nesten programforpliktet til å prøve igjen.
Men ikke glem studiene da!
Dette er et bilde med innhold, og det er vel det som gjør at mange får lyst til å ta bilder.
Mvh fra Bjørn, som fikk en god latter på morgenquisten.

Til Morten, Må bare si at jeg er enig i hvert eneste ord.
Lars A.

Åh, skulle ønsket katten min ville ligget sånn ved PCen min også!
Hvilken sak er det du leser på nettavisen egentlig?
Eli L.

Å så søt! Pus har roen over seg tross alt kaos rundt. Dette var vel et bilde du knips apå veg hjem fra ditt nye fotostudio?? Versjon en best. Som du selv påpeker er jo tingene rundt en del av bildet. Og for all del ikke kutt vekk dataskjermen. Det som står der om ''Røkkes rolle som styreformann'' er viktig! Pusen bryr seg nemlig ikke det døyt om hva som foregår der ute i den store, kaotiske verden! Og det er godt å se.
Stig S.

Søtt bilde; ser ut som om arbeidsplassen din er et godt sted å være ;-) Synes du bør ha med så mye som i originalen!

--stig--
Hege K.

Tusen takk for kommentarer :-)

Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken av versjonene jeg liker best. Siden jeg hang meg så opp i bokktitler og overskriften ''Arbeidspress'' på PC-skjermen likte jeg i utgangspunktet originalen best, men jeg kan også være enig i at den hvite skjermen stjeler litt vel mye oppmerksomhet.....

Tror alikevel jeg holder en knapp på originalversjonen, men det har vært veldig interessant å høre andres synspunkter.

Ha en god natt og en flott ny uke!

:-) Hege

Avsluttet .

Jeg mener nå at den arbeidspress artikkelen kombinert med en sovende katt på studiebøkene er det som gjør bildet.
Søtt :)
Stein Rune B.

Der tokk du oss data frikere på kornet.
Fin pus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu